ارزدیجیتال Bitcoin تحت فشار پوزیشن های فروش

ارزدیجیتال Bitcoin تحت فشار پوزیشن های فروش

ارزدیجیتال Bitcoin تحت فشار پوزیشن های فروش

ارز دیجیتال BitCoin / بیت کوین در رنج قیمت ۲۳۰۰۰ دلار معامله می شد که با فشار حجم معاملات فروش ناچار به رسیدن به سطح ۲۲۰۰۰ دلار شد. سایه مسایل مالی بانک Silvergate بر سر شرکت های فعال در زمینه ارز دیجیتال هم افتاد و اینرسی نزولی را بر این ارز دیجیتال حاکم کرد. بیت کوین می توانست در صورت نگهداشته شدن قیمتش در سطح بالای ۲۲۲۰۰ دلار به مسیر صعودی خود ادامه دهد.

 

تاثیر بانک Silvergate و اقتصاد کلان بر قیمت BitCoin

ارز دیجیتال بینکوین (BTC) از ابتدای هفته پیش در یک رنج قیمت تنگاتنگ و در حال تلاش برای نگهداشتن محدوده ۲۳۰۰۰ دلار بود. اگرچه، این شرایط طولی نکشید که با افزایش حجم معاملات فروش از ۲۳۲۰۰ به ۲۲۲۰۰ پایین کشیده شد. تمایل نزولی در بازار ارز دیجیتال زمانی شکل گرفت که مشکلات مالی شرکت Silvergate Capital Corp که در بازار سهام وال استریت با نماد (NYSE:SI) شناخته می شود و تمرکز اصلی آن بر ارزهای دیجیتال است، اوج گرفت.

پیامد بعدی این اتفاق، تصمیم شرکت های اصلی و پیشرو آمریکایی در حوزه ارز دیجیتال به قطع مبادلات مالی خود با این بانک بود. پس از این بود که بیت کوین یک افت ۶ درصدی در قیمت را فقط در عرض یک ساعت تجربه کرد. با نگاه کلی تر به چارت می بینیم که این روند نزولی به دومین سطح مقاومت بین کوین در چارت رسید طبق پیش بینی های هفته قبل قابل پیش بینی بود.

با رسیدن قیمت ارز دیجیتال بیت کوین به ۲۲۰۰۰ دلار به نظر می رسید که معاملات فروش در این نقطه متوقف شده اند. همچنین به نظر می رسید دوباره بتواند در ساعات کاری معاملات بازار سهام آمریکا به قیمت ۲۲۲۰۰ برسد، که در روزهای بعد شاهد این موضوع بودیم.

ارزدیجیتال Bitcoin تحت فشار پوزیشن های فروشارزدیجیتال Bitcoin تحت فشار پوزیشن های فروش

در صورتی که BTC می توانست قیمت خود را بالاتر از این سطح نگهدارد می شد روند صعودی را در تعطیلات آخر هفته شاهد بود. با رسیدن قیمت به ۲۲۷۰۰ می توان یک ریکاوری را متصور شد. با حرکت قیمت به سمت ۲۳۲۰۰ و ۲۳۷۰۰ دلار می تواند نشانه ای از تمایل مارکت به سمت خنثی کردن این روند نزولی در مدت کوتاه باشد.

در این حین، شاخص RSI در چارت قیمت روزانه حاکی از قرارگیری در ناحیه فروش بیش از حد (oversold territory) هست که در صورت رسیدن آن به بالای ۲۰ می توان آن را یک سیگنال مهم در راستای ریکاوری شدن BTC در نظر گرفت.

ارزدیجیتال Bitcoin تحت فشار پوزیشن های فروش

به هر حال، ارز دیجیتال بیت کوین در این روزها در روند منفی قرار گرفته بود و قرارگیری معاملات با قیمت زیر ۲۲۲۰۰ دلار پتانسیل حرکت نزولی بازار و یا رسیدن به سطح مقاومت ۲۱۶۰۰ دلار در فوریه را نشان می داد.

در کوتاه مدت، سطح مقاومت اصلی برای ارز دیجیتال بیت کوین به طور متوسط ۲۱۲۵۰ خواهد بود در حالی که شاخص moving average یا همان MA نمایی سه ماهه حافظ این محدوده خواهد بود و همچنین سومین سطح مقاومت تایم فریم هفتگی.

با در نظر داشتن این نکته که روند خوب حرکت چارت قیمت بیت کوین در ژانویه سال جاری توانست قیمت را به بالاتر از سطح EMA سه ماهه برساند، نقش کلیدی این شاخص در این روزها بیش از پیش برای ما مهم است.

در کل می تواند قرارگیری رنج ۲۱۲۰۰ تا ۲۱۳۰۰ دلار را به عنوان منطقه ریکاوری برای ارز دیجیتال بیت کوین در نظر داشت و در صورت پایین تر رفتن آن از این محدوده را نشانه ای از حرکت خرسی بازار برای رسیدن حتی به سطوح پایین تر از ۲۰۰۰۰  دانست.

 

 

منبع: Investing.com

 

 

 

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

نیم نگاهی به فصل جدید Crypto Currency و فصل ۴ سال ۲۰۲۲

پرونده سال ۲۰۲۲ با روزهای تلخ و شیرینش برای بازار ارز دیجیتال به پایان رسید، اما تبعات فصل مالی ۴ همچنان پابرجا هستند و تاثیر دومینویی ورشکستگی FTX و موش دواندن Binance برای بیرون کردن رقیبش از بازار همچنان دامنگیر معاملات و بازار Crypto Currency هستند. این روند منفی برای بازار ارز دیجیتال چطور شروع شد و چه تبعاتی تا اوایل سال میلادی جدید برای ما خواهد داشت؟ در این مقاله همراه مجموعه ATS‌ باشید.

“تحلیل شباهت‌های کلیدی قیمت بیت کوین در سال ۲۰۱۹ و امروز | رد کردن سطوح تاریخی معاملات و تشابه با نقطه برگشتی bull-bear”

با شکل گیری سطوح مقاومت جدید و احتمال رسیدن BitCoin به قیمت ۳۰۰۰۰ دلار، عدم حضور چشمگیر نهنگ ها باعث ایجاد شک نسبت به این روند صعودی و نقطه برگشتی مورد انتظار شده است. در سال ۲۰۱۹ هم روند قیمتی مشابه اما در بازه زمانی بسیار کوتاه تر را شاهد بودیم. در این مقاله شباهت های کلیدی چارت قیمت BitCoin و اندیکاتورهای موثر در تحلیل تکنیکال را بررسی می کنیم.

تحلیل کریسمس: ارزهای دیجیتال BTC و ETH | وضعیت بازار کریپتوکارنسی در کریسمس

سال ۲۰۲۲ با همه فراز و نشیب های کریپتویی در آخرین ساعات خودش قرار داره و ما باید استراتژی های میان مدت و کوتاه مدت خودمان را بازنگری کنیم. در این مقاله تغییرات چارت دو ارز دیجیتال مطرح Bit Coin و Ethereum را تحلیل و بررسی کرده ایم.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X