بالاترین نرخ بهره از ۱۹۹۴

بالاترین نرخ بهره از 1994

بالاترین نرخ بهره از ۱۹۹۴

فدرال رزرو در جلسه روز گذشته خود در نهایت پس از فراز و نشیب های زیاد در ماه های اخیر تصمیم به افزایش ۰.۷۵ درصدی نرخ بهره نسبت به آخرین نرخ آن که در چند ماه گذشته رو به افزایش بوده است، گرفت. این نرخ بهره برای کشور ایالات متحده آمریکا به بالاترین میزان خود از ۱۹۹۴ میلادی تا کنون رسیده است. بالاترین افزایش نرخ بهره در طی یک جلسه در تمام این سال ها.

نقش بانک مرکزی

بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا با گزارش ها و اطلاعیه های خود در سال جاری اعلام کرد که با افزایش نرخ بهره مواجه خواهند بود. سپس فدرال رزرو به دنبال این هدف با قصد کاهش تورم رو به افزایش پیش آمده در سال جاری، اقدام به بالا بردن نرخ بهره در راستای مهار تورم نمود.

در دیدگاه کلی نرخ تورم در ماه های اخیر نسبت به  ۴ ماهه اول سال جاری میلادی سرعت رشد بیشتری پیدا کرده است و اقدامات جدی به منظور مهار آن می بایست به کار گرفته شوند.

تورم، رکود و نرخ بهره

تورم، رکود و نرخ بهره سه عامل قابل توجه در اقتصاد کلان و مدیریت مالی کشورها در سطح جهان می باشند. علی الخصوص برای فعالین در بازارهای مالی بین المللی و بازار سهام آمریکا دانش، شناخت و آگاهی کافی از این سه مؤلفه اقتصادی تاثیرگذار بسیار مهم می باشد.

در تصویر زیر نرخ هدف فدرال رزرو نمایش داده شده است. نواحی هاشور خورده بیانگر مؤلفه رکود در ایالات متحده آمریکا می باشد.

بالاترین نرخ بهره از 1994

تصمیم بزرگ، نرخ بهره بزرگ

در جلسه روز چهارشنبه تاریخ ۱۵ ماه June سال ۲۰۲۲ که دیروز توسط فدرال رزرو برگزار شد، سیاستگذاران این نهاد قدرتمند در اقتصاد آمریکا خبر افزایش ۰.۷۵ درصدی نرخ بهره که از سال ۱۹۹۴ تا کنون بالاترین میزان افزایش در یک مرحله بوده را اعلام کردند.

در نهایت با این افزایش نرخ بهره که با هدف کنترل و مهار تورم در آمریکا گرفته شده. طبق پیش بینی متخصصان و تحلیلگران میزان نرخ بهره تا ماه های آینده به ۳.۴ درصد هم خواهد رسید.

میزان پیش بینی شده در اوایل سال میلادی جاری به ازای بازه زمانی یک ساله عددی در حدود ۱.۹ درصد بود که متاسفانه یا خوشبختانه با عددی بسیار بزرگتر از آن مواجه هستیم. 

پیش بینی افزایش قیمت ها بر اساس تورم

 بر اساس شواهد و تحلیل های پیرامون اقتصاد کلان آمریکا و بازار سهام آمریکا و اقدامات فدرال رزرو، پیش بینی می شود که قیمت کالاها تا ۵.۲ درصد افزایش قیمت را قرار است تجربه  کنند.

پیش بینی تحلیلی منتشر شده در ماه March حاکی از تخمین ۴.۳ درصدی افزایش شاخص PCE که به اختصار برگرفته از کلمات personal consumption expenditures می باشد، بوده است. اما در حال حاضر با توجه به وضعیت موجود پیش بینی می شود از این رقم به مقدار قابل توجهی بالاتر رفته و کمیتی معادل با ۵.۲ درصد را برای مردم به همراه داشته باشد.

نرخ بیکاری

بر اساس گزارشی که در ماه May منتشر شد پیش بینی ها حاکی از برآورد نرخ بیکاری در حدود ۳.۶ درصد بوده است. فدرال رزرو در صحبت های اخیر خود خبر از پیش بینی افزایش نرخ بیکاری در سال میلادی جاری و رسیدن به حداقل ۳.۷ درصد نرخ بیکاری در این سال داده است.

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

تحلیل هفته ۲۳ بازار

هفته گذشته با اصلاح قابل توجه در شاخص S&P500 شاهد روند صعودی در بازار بورس آمریکا بودیم. با اتخاذ تصمیمات کنترل تورم توسط فدرال رزرو و از طرفی بانک مرکزی اتحادیه اروپا انتظار می رود تا ماه های آینده اوضاع آشفته فعلی رو به بهبود و ثبات برود.
کاهش شاخص های اقتصاد کلان در آمریکا حاکی از احتمال بروز رکود در این کشور هستند و باید دید تا دو ماه آینده با تصمیمات و اقدامات صورت گرفته و برنامه ریزی شده آیا از این رکود بزرگ جلوگیری می شود یا خیر.
برای تحلیل کامل بازار بورس آمریکا در هفته ۲۳ سال (۲۳ تا ۲۷ ماه May) در این مقاله و ویدئو تکمیلی همراه ما باشید.

تحلیل هفته ۲۲ بازار

طبق آنچه در گزارش های هفتگی قبل گفته بودیم، همچنان بازار سهام در روند نزولی کلی قرار دارد و از سوی دیگر داده های تورمی و نرخ تورم در کشورهای آمریکا، انگلستان، ژاپن و چین همواره به مشکلات اقتصادی فراگیر در بازارها دامن می زنند.
جدای از بحث تورم، موضوع رکود نگرانی مهم دیگریست که کشورهای اصلی و اثرگذار در بازارهای مالی جهانی که واحدهای پولی آن ها نیز در بازار فارکس جزء ارزهای اصلی محسوب می شوند را دچار نگرانی کرده است.
شاخص S&P500 با وجود اصلاحی که در روز پایانی هفته ۲۰ بازار (۱۶ الی ۲۰ May) تجربه کرد، همچنان در روندی نزولی قرار دارد. هفته گذشته برای پوزیشن Buy هفته خوبی نبود!

بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک در سال ۲۰۲۲

بازار ارز دیجیتال را برای سرمایه گذاری مناسب می دانید؟ اگر یک صندوق سرمایه بزرگ باشید چقدر از سرمایه تحت مدیریت خود را وارد بازار کریپتوکارنسی می کنید؟ آیا صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک یا همان Hedge Fund علاقمند به سرمایه گذاری در بازار رمز ارز شده اند و ریسک های آن را می پذیرند؟ در مقاله بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک به بررسی موضوع ورود صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک (Hegde Fund) به حوزه بازار بین المللی ارز دیجیتال می پردازیم.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X