بیت‌کوین به طلا نزدیک‌تر می‌شود: روند جدیدی که بازارهای دیجیتال را از سهام جدا می‌کند

نزدیک شدن بیتکوین به طلا

بیشتر شدن وابستگی BitCoin به بازار Gold

در طی هفته های گذشته رابطه بین بازار ارز دیجیتال بیت کوین و بازار طلا بیش از پیش قوی شده است و طرفداران این ارز دیجیتال هم با اطمینان بیشتری از قابل اطمینان بودن آن صحبت می کنند. این روند در زمانی در حال شکل گیری است که سهم های حاضر در بازار سهام آمریکا به نظر در شرایط خوب سابق نیستند.

جدا شدن ارتباط BitCoin از بازار Stock

روند وابستگی نسبی ارز دیجیتال بیت کوین به طلا در هفته های پیش به طرز عجیبی زیاد شده و ارتباط آن با دارایی های دیگر از جمله بازار سهام را کمرنگتر کرده است. در واقع با اتفاقات منفی که برای بانک Silicon Valley یا همان SVB افتاد، روند تضعیف شدن ارتباط نسبی بین این دو بازار، یعنی ارز دیجیتال و سهام دچار چالش شد و در نهایت هم شاهد تغییر رویه به سمت طلا هستیم.

حال، این طرفداران بازار ارز دیجیتال هستند که بر طبل ادعای ایمن بودن و قابل اعتماد بودن این بازار می کوبند و از جمله نکات مورد تاکید آن ها کاهش ارتباط نسبی بیت کوین با بازار سهام در سال های گذشته طی یک روند تدریجی و گرایش آن به سمت داشتن تناسب با تحرکات بازار طلاست.

همانطور که در مقالات پیشین اشاره کرده بودیم افزایش تدریجی و پیوسته نرخ بهره که در ازای تورم بزرگ پیش آمده تصویب شده است، به بازار سهام فشار وارد می کرد؛ با ورشکستگی بانک Silicon Valley و اطلاعیه های نهادهای نظارتی بانکی آمریکا دومین شکست بانکی بزرگ از سال ۲۰۰۸ تا کنون رخ داد. این موضوع موجب فشارهای بیشتر بر بازار سهام آمریکا نیز شد. پیامد بعدی این موضوع، افت ارزش سهم های بانک ها در بازار سهام آمریکا بود که حتی در برخی موارد به حد پایین چند ساله خود رسیدند.

بحران بانکی و شاخص CPI

به هر حال،‌اتفاقات اخیر باعث شده بود تا بازار ارز دیجیتال روی خوش به BitCoin نشان دهد و حتی در هفته گذشته بتواند دو بار هم سطح ۲۶۰۰۰ را تاچ کند. با بهتر شدن اوضاع برای ارز دیجیتال بیت کوین تمایل و وابستگی آن به بازار سهام آمریکا هم کمتر شده بود و در عوض وابستگی تحرکات آن به فلز زرد، طلا، بیش از پیش رشد کرده است.

نزدیک شدن بیتکوین به طلا

محرک بعدی که منجر به رشد ارز دیجیتال بیت کوین شد و آن را تقویت کرد، شاخص قیمت مصرف کننده یا همان Consumer Price Index (CPI) در اروپاست که بیانگر رشد تورم از ۵.۳٪ به ۵.۶٪ از ژانویه به فوریه بود. به همین ترتیب، اولین ارز دیجیتال دنیا هم بیش از ۶.۵٪ طی ۲۴ ساعت رشد قیمت را تجربه کرد.

در همین حین، قیمت طلا هم رشد کرد. قیمت معاملات Spot طلا ۱.۲٪ رشد کرد و به ۱۹۴۵ دلار آمریکا رسید. چشم انداز کوتاه مدت بازار طلا حاکی از روند صعودی / گاوی آن می باشد اما فشارهای ناشی از افزایش نرخ بهره فدرال رزرو برای هفته های را باید در نظر داشت.

 

منبع: Investing.com و CNBC.com

 

 

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

ورکشاپ رایگان ورود به بازار بورس آمریکا

آشنایی با ترید در بزرگترین بازار سهام دنیا، بورس وال استریت، بورس NASDAQ و هزاران شرکت بزرگ دنیا از جمله Microsoft و Amazon و Google و Apple و Pfizer و Walmart و … از داخل ایران. در این ورکشاپ یادمیگیریم برای ورود به بازار بورس آمریکا باید چی کار کرد

روانشناسی معاملاتی چیست و شامل چه بخش‌هاییست

سه اصل مهم در معامله گری را می توان شامل: روانشناسی ترید یا روانشناسی معاملاتی و روانشناسی بازار، استراتژی معاملاتی و نهایتا مدیریت ریسک و سرمایه دانست. احساسات تریدرها به عنوان نیروی محرک روانشناسی در تصمیمات معاملاتی آن ها عمل کرده و تصمیمات معاملاتی و اقتصادی را می توان ناشی از آن دانست.
روانشناسی بازار و روانشناسی ترید، دو مبحث متفاوت هستند که در این مقاله به اختصار به بررسی تفاوت های آن ها پرداختیم و مثال هایی از بازار خرسی و گاوی یا همان بریش (Bearish) و بولیش (Bullish) را می بینیم.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲

هفته قرمزپوشان در بازار سهام آمریکا و ارزهای مهم فارکس! هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد ریزش در بازارهای سهام و صنایع مختلف بود و از سمت دیگر هم دلار استرالیا، پوند انگلستان، یورو اروپا و ین ژاپن هم دچار ریزش و روند نزولی بودند.
سهم های شرکت های اپل و مایکروسافت و متا و کوکاکولا رو به صعود، آمازون و بوئینگ رو به سقوط!
توصیه ما به شما این است: در شرایط هفته های جاری به شدت مراقب روند ریزشی بازار و سیاست های انقباضی پولی و بانکی در آمریکا و اروپا باشید، و البته از فرصت های خاص این شرایط برای کسب سود استفاده کنید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X