پرش لینک ها

تحلیل هفته 23 بازار

درباره پخش ویدیو تحلیل هفته 23 بازار

تحلیل هفته 23 بازار

تحلیل هفته ۲۳ بازار (۲۳ تا ۲۷ ماه May سال ۲۰۲۲)که روزهای جالبی برای تریدرها بود را می توان با تخفیف ۴۰۰ پوندی انگلستان در پرداخت قبوض انرژی برای مردم، رزمایش مشترک ایالات متحده آمریکا و ژاپن، کاهش نسبی تعداد مبتلایان به کرونا در شانگهای و سخنرانی خانم لاگارد ریاست بانک مرکزی اتحادیه اروپا در راستای افزایش نرخ بهره با هدف کنترل تورم آغاز کرد.

تحلیل هفته 23 بازار

بررسی اقتصادی کلان در آمریکا

بررسی اقتصادی کلان در آمریکا را در هفته گذشته می بایست در دو محوریت تحلیل کرد. مورد اول شاخص PMI و مورد دوم DGO.

شاخص PMI

شاخص PMI که نام مختصر کلمات Purchasing Managers’ index می باشد به عبارتی بیانگر شاخص خرید در قسمت تولید و ساخت صنایع این کشور است. با توجه به مشکلات پیش آمده در بازه زمانی اخیر در حوزه زنجیره تامین، تامین کالاهای اساسی، واردات و صادرات مواد خام، این شاخص دچار کاهش نسبت به بازه های زمانی پیشین خود شده است.  

تحلیل هفته 23 بازار

شاخص DGO

شاخص DGO به مفهوم Durable Goods Order یا همان سفارش کالاهای با دوام می باشد که به خوبی نمایش دهنده وضعیت مردم و تاثیر تورم بر زندگی می باشد. از کاهش قابل توجه این شاخص در بازه زمانی اخیر و مقایسه با دوره قبلی می توان به وضوح افت آن را مشاهده کرد. 

در چنین شرایطی مردم تمایل دارند تا دارایی های خود را حفظ کنند و از خریدهای غیر ضروی تا حد ممکن صرف نظر کنند. این تغییر تمایل در میان مردم که ناشی از تورم است، تاثیر خود را بر روی رکود به خوبی می تواند بروز دهد. 

شاخص GDP

شاخص GDP یا همان Gross Domestic Product به معنی تولید ناخالص داخلی نیز در گزارش Quarterly یا همان فصلی، در ایالات متحده آمریکا با کاهش مواجه شده و افت ۱.۱ درصدی بیش از کاهش پیش بینی شده نشانه خوبی برای اقتصاد کلان در این کشور نیست. 

به طور خلاصه وضع اخیر بیانگر کاهش میزان تولید، کاهش میزان سفارش های خرید مردم، افزایش تورم و افزایش رکود در این کشور می باشد. با توجه به قدرت زیاد این روند باید در این باره نگران بود زیرا که در صورت ادامه پیدا کردن این شرایط، می تواند باعث بروز رکود اقتصادی در این کشور شود.

نشست بازار آزاد فدرال / FOMC

نشست بازار آزاد فدرال / FOMC در این هفته برگزار شد. به نظر می رسد نتیجه این نشست افزایش نیم درصدی نرخ بهره در ماه آتی باشد که البته باید منتظر ماند تا داده های تورمی ماه اخیر منتشر شود و سپس با توجه به آن داده ها این تصمیم اجرایی خواهد شد یا خیر.

در صورت کاهش تورم می توانند با دست بازتری نسبت به تصمیم گیری های لازم در خصوص مهار تورم و جلوگیری از رکود احتمالی اقدام کنند. اما اگر این داده ها در این ماه هم نتایج خوبی را نشان ندهند، باید بسیار محتطانه اقدام کنند.

شاخص قیمت مصرف کننده / PCE

شاخص قیمت مصرف کننده یا همان Personal Consumption Expenditures که به نوعی شاخصی متاثر از تورم می باشد، نشان دهنده کاهش سیر صعودی تورم است و به نظر می رسد تورم آمریکا در یک نقطه اوج قرار دارد و می بایست دیگر از این روند فاصله گرفته و به سمت کاهش تغییر جهت بدهد. 

فدرال رزرو توانسته است در بازه زمانی به نسبت کوتاه اقدامات اثربخشی را در راستای کنترل تورم پیش بگیرد و نشان داد که توانایی مهار آن را به شیوه ای مناسب و کارآمد دارد. 

شاخص سهام S&P500

شاخص سهام S&P500  را به عنوان یک نماینده از کل بازار بورس آمریکا می توان در نظر گرفت. همانطور که در ویدئو و مقاله تحلیل بازار بورس آمریکا در هفته گذشته ما در مجموعه ATS اعلام کرده بودیم که در شرایط نزولی اخیر احتمال بروز یک اصلاح بزرگ وجود داشت و دقیقا در هفته گذشته این اصلاح اتفاق افتاد.

تحلیل هفته 23 بازار

بارها و بارها گفتیم که بازار بورس آمریکا در مقطع کنونی در شرایط چندان پایدار و رو به رشدی نیست و بسیار باید با احتیاط عمل کرد. با توجه به روند طولانی نزولی و اخبار و اتفاقات منفی بازار بورس آمریکا بسیار مستعد ریزش های بزرگ هست و چه بسا ریزش هایی را تجربه کند که تمام اصلاح صورت گرفته و یا بیشتر از آن را به پایین برگردد.

با توجه به این که در هفته پیش رو اتفاق، خبر و یا گزارش مهمی را در پیش نداریم احتمالا تلاطم های بزرگی هم تجربه نخواهیم کرد. پیش بینی ما برای شاخص S&P500 رسیدن به مقدار ۴۲۸۰ تا ۴۳۰۰ واحد در این هفته است.

برای ادامه بررسی و تحلیل، ویدئو تهیه شده در این مقاله را می توانید مشاهده کنید.

نقشه بازار بورس آمریکا

نقشه بازار بورس آمریکا در هفته گذشته خوشبختانه به ما نشان می دهد که علی رغم تمام مشکلات و موانع اقتصادی بازار توانسته در این هفته عملکرد بهتری را از خود نشان دهد و عمده قسمت های این نقشه / Map بازار به رنگ سبز درآمده اند. 

شرکت Apple با رشد حدود 9 درصدی توانست ریزش های چند درصدی دو هفته گذشته خود را تا حد خوبی جبران نماید.

شرکت های تکنولوژی و شرکت های بزرگ با Market Cap های بالا به طور عمده سبز رنگ و دارای عملکرد مثبت بودند. 

امیدواریم روند صعودی هفته گذشته ادامه دار باشد و از حالت نزولی هفته های پیش فاصله بگیرد؛ و باز هم تکرار می کنیم که در این اوضاع آشفته بسیار با احتیاط ترید کنید و مراقب اصلاح ها و ریزش های احتمالی بازار باشید.

پیام بگذارید

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
مشاهده
کشیدن