پرش لینک ها

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته 18 بازار سال 2022

درباره پخش ویدیو تحلیل هفتگی وال استریت

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته 18 بازار سال 2022

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲، پر از نوسان و تلاطم بود و هنوز آرامشی نسبت به هفته های قبل در بازار حاکم نشده. در گزارش این هفته اتفاقات بازار در هفته گذشته را با هم بررسی می کنیم.

نقش نرخ بهره در جهان

نقش نرخ بهره در جهان را می توان در تغییرات ملموسی که بازارهای مالی بین المللی از جمله سهام و فارکس و سایر بازارها به خود می بینند مشاهده کرد. از جمله جلسه و بیانیه فدرال رزرو که باعث تغییرات مثبت در بازار سهام آمریکا شد و یا روند کاهشی که ارزش پول انگستان همچنان در این مسیر قرار دارد.

نقش فدرال رزرو

مهمترین اتفاق هفته گذشته را میتوان جلسه و بیانیه منتشر شده از سمت فدرال رزرو ایالات متحده آمریکا دانست. مطابق با آنچه پیش بینی می شد افزایش نیم درصدی نرخ بهره اتفاق افتاد و قرار شد که ترازنامه از ماه June کاهش پیدا کند. 

بیانیه داویش (Dovish) که از سوی این اعضا با رویه ای بسیار محتاطانه و مختصر و با شدتی کم صورت گرفت باعث روند خوب و مثبت و رشد به سمت بالایی را ایجاد کرد. اما این روند مثبت هم چندان پایدار نبود و با توجه به آشفتگی های بازارهای جهانی این روند داوم نیاورد و در روزهای پایانی هفته شاهد برگشت آن بودیم. علی رغم تلاش های زیادی که شد اما باز هم در انتهای هفته ما شاهد قوی شدن دلار آمریکا بودیم. 

نرخ بهره انگلستان

نرخ بهره انگلستان هم از قاعده افزایش های مستثنی نبود و شاهد افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره این کشور بودیم، این رشد حال و روزی خوبی نسبت به دلار را برای این کشور فراهم نکرده است. این موضوع هم حتی نتوانست برای ارزش پولی این کشور کمک کننده باشد و نرخ ارز این کشور به روند نزولی خود ادامه داد. 

نرخ بهره استرالیا

نرخ بهره استرالیا هم از بازی افزایش عقب نماند و مطابق با پیش بینی ها دچار افزایش ۰.۲۵ درصدی شد. این تصمیم قرار بود کمکی برای تقویت و قدرتمند کردن دلار استرالیا باشد، البته اگر اوضاع کمی بهتر بود! ولی این اتفاق نیفتاد و همچنان دلار استرالیا بر روند نزولی خود ادامه می دهد. 

همانطور که در تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ که هفته گذشته ارائه کردیم، عمده صادرات کامودیتی ها از استرالیا به مقصد کشور چین است که با توجه به موضوعات مرتبط با بیماری و قرنطینه های صورت گرفته جدید در این کشور، این صادرات با مشکل همراه شده است. 

همچنین از سمت دیگر با توجه به صحبت ها و شایعات مطرح شده پیرامون حمله چین به تایوان، همه این عوامل دست به دست هم دادند تا دلار استرالیا نتواند با وجود تغییر افزایشی نرخ بهره وضعیت خود را بهبود دهد و دوباره ضعیف شد.  

شاخص بیکاری - NFP

شاخص بیکاری که به اختصار با نام NFP نشان داده می شود و در دوران همه گیری کرونا هم بسیار می توانست در حرکت های بازار تاثیرگذار باشد و انتظار عمومی برای تغییرات بازار را با خود به همراه داشت، الان دیگر مثل قبل تاثیرگذار نیست و مانند گذشته نمی تواند آنچنان تاثیر چشمگیری بر بازار داشته باشد. بحث تورم این روزها برای همه بسیار مهم تر و تاثیرگذارتر از قبل شده است. با وجود آن که وضعیت گزارش NFP منتشر شده جدید نسبت به قبل بهتر بود، نتوانست آنچنان تاثیر مثبتی روی بازار داشته باشد. به قول این جمله معروف: تمام شد؟ خیلی تاثیرگذار بود! 

ارنینگ ها - Earnings

اساسا فصل اعلام ارنینگ ها یا همان Earning Season اصلی که گزارشات مالی شرکت های بسیار بزرگ ارائه می شد را عملا می توان تمام شده دانست.

در هفته گذشته شرکت های AMD و فایزر (Pfizer) گزارشات ارنینگ خود را منتشر کردند که خوشبختانه گزارش های مثبت و خوبی بودند. شرکت سرمایه گذار معروف آقای وارن بافت (Berkshire Hathaway) هم گزارش مالی خود را منتشر کرد. 

با اینکه گزارشات مالی ارنینگ این شرکت های معروف هم نشان دهنده عملکرد مثبت و خوب بودند باز هم نتوانستند تحرکی را برای بازار به همراه داشته باشند. نه تنها بازار، بلکه برای سهام خودشان هم تحرک چشمگیری را به همراه نداشتند. 

بحث تورم و نرخ بهره به قدری مهم تر و دارای نقش بزرگتر هستند که این کمک های کوچک نمی تواند تاثیر خاصی برای شرکت ها و یا بازار ایجاد کند. 

شاخص S&P500

شاخص S&P500 را می توان به عنوان یک نماینده از وضعیت کلی بازار بورس سهام بین الملل دانست. از روز دوم ماه جاری (May) که بازار فعالیت خودش را در این هفته شروع کرد، یک روند تقریبا آرامی در بازار حاکم بود و بعد با نوسانی شدید که دقیقا هم زمان با صحبت ها و بیانیه و اعلام تصمیمات فدرال رزو بود، مواجه شد. با در نظر گیری شرایط بازار فدرال رزور سعی کرد تا با روشی بسیار با احتیاط و آرام تصمیمات و شرایط جدید را اعلام کند اما نوسانات وارده بر بازار بسیار چشمگیر بودند. البته در راستای مثبت!  

تحلیل هفتگی وال استریت

همانطور که چارت زیر مشخص کرده ایم، این تغییرات به خوبی ملموس و قابل توجه بودند و کسانی که در پوزیشن Sell قرار داشتند احتمال زیاد دچار استاپ پوزیشن های معاملاتی خود شدند. اینجاست که نقش خبرخوانی و تحلیل فاندامنتال به خوبی دیده می شود. اگر که نمی دانید از کدام منابع می توانید مفیدترین و سریع ترین دسترسی به اخبار و تحلیل های مرتبط با حوزه معاملاتی و ترید و سرمایه گذاری خودتان را دریافت کنید، در بخش تریدر پلاس مجموعه ATS معرفی و نحوه استفاده بهینه از منابع اصلی از جمله: بلومبرگ، یاهو فایننس، رویترز، وال استریت ژورنال، CNBC، سایت اینوستینگ را دریافت و مشاهده کنید.

تحلیل هفتگی وال استریت

رشدی که اتفاق افتاده متاسفانه زمان زیادی نتوانست پا بر جا بماند و معادل با همه آن رشد یا حتی بیشتر از آن در چند ساعت کاری و روزهای بعدی دچار ریزش شدید شد.

این شاخص دچار ریزش حدود ۲۰۰ واحدی شد که برای آن بسیار عجیب و بزرگ است. بازار در ابتدای هفته با رشدی آرام شروع شده بود با شیب نزولی شدیدی هفته را به پایان برد. همانطور که در گزارش هفته پیش گفته بودیم به طور کلی الان در یک روند یا ترند نزولی قرار داریم و در زمان هایی که یک حد بالا برای شاخص های بازارهای سهام ایالات متحده آمریکا و سایر بازارهای سهام دنیا رخ می دهد می توانیم با آگاهی و دقت اقدام به اخذ پوزیشن های فروش کنیم و از این رویه کسب سود داشته باشیم. 

جایگاه انتهایی بازار در پایان هفته کمی پایین تر از نقطه ابتدایی آن در آغاز هفته بود و اگر تصمیم FOMC مبنی بر افزایش نرخ بهره و گزارش NFP را نداشتیم شاید حتی این مقدار بسیار پایینتر از جایگاه کنونی که الان هست، می توانست قرار بگیرد.

با رسیدن روند نزولی شاخص S&P به حدود ۴۱۰۰ واحد در هفته های گذشته و روند نزولی که در آن قرار داریم، باید منتظر ریزش های بیشتر هم در روزها و هفته های آتی بود. البته که این ریزش قطعا به صورت یک مرتبه و خط صاف نخواهد بود و در مورد پوزیشن های معاملاتی خودتان بسیار هوشیار و با دقت عمل کنید. شاید این رویه شاخص S&P را به مقادیر زیر ۴۰۰۰ واحد هم برساند، اما به احتمال خیلی زیاد پس از مدتی با یک رشد شدید رو به بالا همراه خواهد شد.

می دانیم که در بازارهای مالی همه مدل احتمالی وجود دارد، شاید هفته بعد، شاید هم هفته های بعد این روند صعودی را شاهد باشیم، وابسته به نوع استراتژی معاملاتی که دارید، ترید روزانه یا شاید سوئینگ تریدر، احتمالا باید آمادگی تغییر پوزیشن های Sell به Buy را داشته باشید. 

فراموش نکنیم که در بازه زمانی کوتاه مدت ما در روند نزولی مارکت قرار داریم، در بازه میان مدت هم استثنایی در کار نیست و همچنان بازار سهام با روند نزولی مواجه است. 

نقشه بازار

نقشه بازار در هفته گذشته با وجود روزهای خونینی که سپری کرد، نسبت به هفته های پیش معتدل تر شده و می توانیم رنگ سبز را در حوزه های انرژی و خدمات بانکی و مالی ببینیم. 

تحلیل هفتگی وال استریت

بخش صنایع خرده فروشی و تکنولوژی هنوز وضعیت خوبی پیدا نکردند. هفته ۱۸ بازار، هفته ای بسیار پرنوسان بود و این نمایه از نقشه بازار در این بازه زمانی حاکی از نوسانات و خبرهای مثبت و منفی که در این ۷ روز بر بازار گذشته، هستند. 

امیدواریم  در این بازار پرنوسان بتوانید با تصمیمات درست و آگاهی، سودهای خوبی را کسب کنید.

پیام بگذارید

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
مشاهده
کشیدن