تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین در هفته ۱۶ سال ۲۰۲۲ اختصاص به مهار تورم و سیاست های انقباضی پولی، شاخص S&P500 و تحلیل نقشه بازار، بررسی نقش ارنینگ ها در تغییرات قیمتی بازار سهام و ارتباط بین بازار فارکس و بازار سهام دارد.

همانطور که در هفته گذشته شاهد ریزش قابل توجه در شاخص های بورسی بودیم، می توانیم یکی از علت های اساسی این موضوع را پافشاری اعضای فدرال رزرو در خصوص تشدید سیاست های انقباضی بدانیم که باعث افت وحشتناک شاخص های بورسی شد. در ناحیه قاره اروپا، غول خفته تورم در حال بیدار شدن است و در حال عرض اندام و خودی نشان دادن است. 

خانم Christine Lagarde رئیس بانک مرکزی اتحادیه اروپا و همکارانش هم متوجه این موضوع هستند و برایشان ملموس شده است؛ در نتیجه ما شاهد تمایل آن ها به سمت سیاست های انقباضی مالی و افزایش نرخ بهره هستیم. در ماه های آینده باید منتظر بروز نتایج ناشی از این سیاستگذاری ها باشیم و همین اتفاق باعث توقف روند نزولی نرخ یورو شد. 

در مورد کشور کانادا، در گزارش شاخص بهای مصرف کننده (CPI) شاهد رشد خوبی بودیم و نیوزلند هم در نقطه متقابل دچار کاهش در این شاخص شده است.

تاثیرات قرنطینه چین بر دلار استرالیا

در کشور چین با توجه به واسطه اعمال قوانین سختگیرانه و شدید قرنطینه، کاهش شدید تقاضا در حوزه کامودیتی ها رخ داد و متعاقبا قیمت این دسته از بازارها نیز کاهش پیدا کردند. این مسئله در واقع تاثیرات قرنطینه چین بر دلار استرالیا را به خوبی نمایش می دهد. البته که همچنان این ارز قوی ترین ارز در بازار فارکس هست.

افزایش تولید ناخالص داخلی در چین قابل ذکر هست و در قاره اروپا هم شاخص اطمینان تولیدکننده در هفته گذشته دچار کاهش شده است؛ باید ارتباط این موضوع را با مبحث کنترل تورم و سیاست های انقباضی پولی در نظر داشت.

از سمت دیگر، در شرق آسیا، قرنطینه های شدید اعمال شده در کشور چین باعث کاهش تقاضا در خصوص کامودیتی ها و صنایع معدنی شده بود که با در نظر گیری استرالیا به عنوان صادرکننده اصلی در دنیا و مقصد اصلی محصولات کامودیتی استرالیا، یعنی چین، با وجود کاهش تقاضا و کاهش قیمت ها نه تنها باعث تاثیر منفی بر بازارهای جهانی شده بلکه بر کاهش ارزش دلار استرالیا هم تاثیر منفی گذاشته است.

مهار تورم در آمریکا

آقای پاوِل (Jerome Powell) رئیس فدرال رزرو کشور ایالات متحده آمریکا به خاطر پافشاری در مورد سیاست های انقباضی و افزایش نرخ بهره ۰.۷۵ درصدی که در مقالات قبلی بررسی شده اند، با همین حرف ها و ترس های ناشی از آن باعث افت وحشتناک شاخص های بورسی شد. مهار تورم در آمریکا موضوعی بسیار فراگیر بر تمامی بازارهای مالی در سطح جهان است، به نحوی که در روزهای پایانی هفته و فعالیت بازار سهام، ریزش قابل توجه شاخص های بازار سهام را تجربه کردیم، در واقع باید دید که مصمم بودن و جدیت این نهاد برای مهار تورم چقدر می تواند بر شاخص های بازار سهام و قیمت های سهام در بورس، تاثیرگذار باشد.

مهار تورم در اروپا

خانم Christine Lagarde رئیس بانک مرکزی اتحادیه اروپا هم از سمت دیگر با توجه به برنامه های مهار تورمی که در پیش گرفته است انتظار بازخورد و تبعات ناشی از این سیاست های انقباضی را برای فعالین حوزه های بازارهای مالی به وجود آورده است؛ چند افزایش نرخ بهره در ماه های آینده با تاثیرات و پیامدهای وسیع! باید دید که مهار تورم در اروپا با این روش و استراتژی چقدر می تواند کارآمد و مفید واقع شود. نرخ بهره در ماه مارچ سال جاری هم در قاره اروپا افزایش قابل توجهی داشته است.

شاخص S&P500

شاخص S&P500 را اگر به عنوان نماینده بازار سهام آمریکا بشناسیم، با لیستی متشکل از ۵۰۰ شرکت بزرگ، پردرآمد و مهم در بازار سهام آمریکا، همواره باید گوشه چشمی هم به تغییرات این شاخص قدرتمند داشته باشیم، فارغ از هر حوزه بازارهای مالی بین المللی که در آن فعالیت می کنیم. در ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت هفته گذشته مجموعه ATS پیش بینی خود از افت این شاخص اعلام کرده بود و علی رغم جهش کوچکی که اتفاق افتاد این روند کاهشی ادامه پیدا کرد.

در چند هفته اخیر می توانیم از تحلیل تکنیکال این شاخص متوجه بشویم که روند صعودی به اتمام رسیده و از ماه آپریل سال جاری وارد روند نزولی شدیم. توجه کافی به پوزیشن های معاملاتی خود داشته باشید و پرقدرت تر بودن پوزیشن های فروش (Sell) را در ارتباط با شاخص S&P500 مد نظر داشته باشید. توصیه ما به سمت پوزیشن های لانگ (Buy) نیست و توصیه میکنیم از اصلاح های رو به بالا به عنوان فرصتی برای پوزیشن شورت (Sell) استفاده کنید. توصیه کلی ما در مورد تمامی بازارها، سهم ها، دارایی ها (asset) و شاخص هایی که رابطه مثبت و مستقیم با تغییرات این شاخص مهم دارند استفاده از این فرصت ها در شرایط کنونی بازار می باشد.

بیت کوین و کریپتوکارنسی

در هفته های گذشته روند کلی بیت کوین و کریپتوکارنسی هم روند نزولی بوده و شاهد رشد یا درجا زدن قیمت ها به صورت چشمگیر در این ارزهای دیجیتال نبودیم. لذا مجدد توصیه می کنیم ارتباط بین بازارهای مالی که در آن فعالیت می کنید و صنایع و بازارهای مرتبط را بشناسید و به صورت حرفه ای تر و گسترده تر اقدام به تحلیل و ترید بنمایید. 

تحلیل تکنیکال شاخص S&P500

در روزهای گذشته ما شاهد دو جهش در این شاخص بودیم که اولا علت این اتفاق را می توان متوجه فصل ارائه گزارشات مالی (Earning Season) دانست و ارائه گزارشات خوب عملکرد و مالی از سوی شرکت های تکنولوژی بزرگ مثل تسلا باعث شد که ما در بررسی تحلیل تکنیکال شاخص S&P500 این شاخص شاهد حرکت به سمت بالا باشیم. البته که این غول های بزرگ تکنولوژی هم نتوانستند این بازار را نگه دارند و ما شاهد دو پله ریزش سنگین در روزهای انتهای هفته بودیم.

پیش بینی مجموعه ATS در رابطه با هفته آینده باز هم روند ریزشی است و قدرت بیشتر در پوزیشن های سل (Sell) خود را فراموش نکنید. پیشنهاد می کنیم برای دیدن چارت و تحلیل های مربوطه به فایل ویدئو مراجعه نمایید.

روند نزولی که در آن قرار گرفتیم به سمت ۴۱۰۰، شاید ۴۰۰۰ و حتی پایین تر از آن خواهد رفت و باز هم تاکید می کنیم که دقت کافی را در مورد ریزش ها و فرصت ها در این روند به کار بگیرید. شاید این شاخص دچار تغییرات مثبت و صعودی که ناشی از ارائه گزارشات ارنینگ ها باشد نیز بشود و گزارشات مالی و عملکرد و درآمد و سودهای کسب شده توسط این شرکت های بزرگ بتواند کمی تحرک به سمت صعود را برای شاخص رقم بزند.

مایکروسافت و اپل

مایکروسافت و اپل به عنوان دو غول بزرگ تکنولوژی که در سرتاسر جهان شناخته شده هستند و دارای مارکت کپ های بسیار بزرگی هم هستند، قرار است تا در اواسط هفته گزارش ارنینگ خود را ارائه کنند. اوایل هفته اختصاص به ارائه ارنینگ های شرکت های کوچکتر دارد و در نتیجه تغییرات چشمگیری را شاهد نخواهیم بود. در زمان ارائه ارنینگ های مایکروسافت و اپل احتمالا روند رو به رشد خواهد بود و مجددا در روزهای انتهای هفته روند شکل نزولی به خود خواهد گرفت. در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه شاید با اعلام این دو ارنینگ بتوانیم شاهد رشد موقت باشیم ولی با توجه به نزولی بودن کلیت روند، دقت کافی برای استفاده از این فرصت ها به کار بگیرید.

تحلیل نقشه بازار

همانطور که در نقشه بازار در ویدئو نمایش داده شده است، روند بازار اصلا خوب نیست و برآیند رو به سمت نزولی قرار دارد و احتمالا افرادی که این مدت از پوزیشن های سل (Sell) استفاده کردند روزها و سودهای خوبی را ایجاد کرده است. قاعدتا بازار سهام با توجه به تمایل ذاتی نسبت به روند صعودی برای سهم ها و شرکت ها، این اتفاق اصلا خوشایند هیچ کس نیست.

شرکت تسلا (TESLA) در این بین روند مثبتی را برای خود به ثبت رسانده و ارائه گزارش ارنینگ مثبت این شرکت بزرگ هم به کمک روند حفظ ارزش سهام آمد. درواقه ارائه سود بیشتر و درآمد بیشتر نسبت به مبلغ پیش بینی شده تاثیر مثبت چشمگیری را در این اقبال برای شرکت تسلا به همراه داشته است.

ارنینگ (Earning)

شرکت نت فلیکس (NETFLIX) که در این مدت اخیر به شدت تحت فشار بوده و همچنین تعداد زیادی مخاطب از دست داده، عددی در حدود ۲۰۰۰۰۰ نفر یا معادل با ۲ استادیوم آزادی! این شرکت به سمت سرازیری از موقعیت موفق قبلی خود قرار گرفته است. شرکت نت فلیکس نسبت به گزارش پیش بینی شده از گزارش ارنینگ (Earning) ارائه شده جدید خود، در حوزه درآمد موفقیت آمیز تر عمل کرده و عدد بزرگ تری را به ثبت رسانده است. اما سود اعلام شده در این گزارش نسبت به پیش بینی قبلی کمتر است و در نقطه مقابل آن سود بالاتری را کسب کرده بودند. البته باید گفت که این اتفاق جدیدی نیست و در گزارشات ارنینگ (Earning) قبلی هم همچین اتفاقی برای نت فلیکس افتاده بود.

سهم بانک آمریکا (Bank of America) در این میان گزارش ارنینگ (Earning) خود را در هفته گذشته ارائه کرد. یک گزارش ارنینگ خوب با سود و همچنین درآمد بالاتر از پیش بینی های قبلی؛ اما متاسفانه علی رغم این موضوع، نتوانستند جلوی روند ریزشی سنگین بازار بایستند و این رویه نزولی بر این سهم هم حاکم شد.

در هفته آینده به بررسی کامل و مجدد این روند نزولی خواهیم پرداخت و از شما دوست عزیز دعوت میکنیم تا در هفته آینده هم مقاله و ویدئو مربوط به رند نزولی را مطالعه و مشاهده بفرمایید.

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲

هفته قرمزپوشان در بازار سهام آمریکا و ارزهای مهم فارکس! هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد ریزش در بازارهای سهام و صنایع مختلف بود و از سمت دیگر هم دلار استرالیا، پوند انگلستان، یورو اروپا و ین ژاپن هم دچار ریزش و روند نزولی بودند.
سهم های شرکت های اپل و مایکروسافت و متا و کوکاکولا رو به صعود، آمازون و بوئینگ رو به سقوط!
توصیه ما به شما این است: در شرایط هفته های جاری به شدت مراقب روند ریزشی بازار و سیاست های انقباضی پولی و بانکی در آمریکا و اروپا باشید، و البته از فرصت های خاص این شرایط برای کسب سود استفاده کنید.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

تحلیل هفته ۲۴ بازار سهام آمریکا

در گزارش تحلیل هفتگی بازار سهام آمریکا در هفته ۲۴ (May,30 تا ۳,June) اهمیت داده های اقتصادی کلان در سراسر کشورهای جهان از جمله استرالیا، آمریکا، اتحادیه اروپا و چین را تحلیل و بررسی می کنیم. هفته گذشته برای شرکت تسلا/Tesla روزهای خوبی نبود اما از سمت دیگر استارباکس / Starbucks، آمازون / Amazon و کاستکو Costco همگی شرایط مثبتی را تجربه کردند.

تحلیل هفته ۲۲ بازار

طبق آنچه در گزارش های هفتگی قبل گفته بودیم، همچنان بازار سهام در روند نزولی کلی قرار دارد و از سوی دیگر داده های تورمی و نرخ تورم در کشورهای آمریکا، انگلستان، ژاپن و چین همواره به مشکلات اقتصادی فراگیر در بازارها دامن می زنند.
جدای از بحث تورم، موضوع رکود نگرانی مهم دیگریست که کشورهای اصلی و اثرگذار در بازارهای مالی جهانی که واحدهای پولی آن ها نیز در بازار فارکس جزء ارزهای اصلی محسوب می شوند را دچار نگرانی کرده است.
شاخص S&P500 با وجود اصلاحی که در روز پایانی هفته ۲۰ بازار (۱۶ الی ۲۰ May) تجربه کرد، همچنان در روندی نزولی قرار دارد. هفته گذشته برای پوزیشن Buy هفته خوبی نبود!

ورکشاپ رایگان ورود به بازار بورس آمریکا

آشنایی با ترید در بزرگترین بازار سهام دنیا، بورس وال استریت، بورس NASDAQ و هزاران شرکت بزرگ دنیا از جمله Microsoft و Amazon و Google و Apple و Pfizer و Walmart و … از داخل ایران. در این ورکشاپ یادمیگیریم برای ورود به بازار بورس آمریکا باید چی کار کرد

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X