پرش لینک ها

جُرج سُرُس، تریدر بزرگ | قاتل بانک مرکزی بریتانیا

جُرج سُرُس George Soros کیست؟

جُرج سُرُس، تریدر بزرگ،  در روز ۱۲ آگوست ۱۹۳۰ در شهر بوداپِست کشور مجارستان در خانواده ای ثروتمند و یهودی به دنیا آمد.

در هفده سالگی، پس از روی کار آمدن کمونیست‌ها، زادگاه مادری خود را به مقصد کشور انگلستان ترک کرد. او در سال ۱۹۵۲ از مدرسه اقتصاد لندن فارغ‌ التحصیل شد. در این دانشگاه او با کارل پاپِر فیلسوف و ریاضی دان بزرگ آشنا شد و به شدت تحت تأثیر افکار او قرار گرفت.

جُرج سُرُس پس از پرورش استعدادهای اقتصادی خود، زندگی ماجراجویانه ای را آغاز کرد و سعی کرد در جستجوی مسیر پر پیچ و خمی که دوست داشت، پا در وادی بزرگان بگذاره. 

نهایتا در سال ۱۹۶۵ بود که به آمریکا مهاجرت کرد و چهار سال بعد، “شرکتِ مدیریتِ سرمایه ی سُرُس ” یا همان (Soros Fund Management) را بنا نهاد، که موسسه‌ای خصوصی است و در زمینه سرمایه‌گذاری و مدیریت مالی مشاوره می‌دهد و از آغاز تاکنون، مشاور اصلی گروه “کوانتوم فاند” بوده که در ۳۰ سال گذشته به‌طور متوسط سود سالانه‌اش ۳۱ درصد بوده‌است!

جُرج سُرُس

آقای پاول وُلکِر (Paul Volcker)، رئیسِ پیشینِ فدرالِ رزروِ ایالات متحده آمریکا (Federal Reserve)، در سال ۲۰۰۳ در پیش گفتار کتاب «سُرُس، کیمیای ثروت» نوشت:

جُرج سُرُس، تریدر بزرگ، خود را به عنوان نمونه‌ای از یک معامله گر ارز حرفه ای و بسیار موفق به ثبت رسانده‌ است. کسی که با هوشیاری تمام، مقادیر عظیم پول را زمانی که هنوز وقت برای ادامه بازی زیاد به نظر می‌رسد، از بازی بیرون می‌کشد.

در واقع هوش بالا و دانش بالای George Soros همراه با توانمندی فوق العاده در تحلیل های حرفه ای، همواره بهترین موقعیت ها رو بر سر راه و مسیر معامله گری خودش قرار داده و به بهترین شکل از این فرصت های بزرگ در راستای کسب موفقیت و سود بیشتر استفاده کرده.

جُرج سُرُس قاتل بانک مرکزی بریتانیا

نام جُرج سُرُس با “چهارشنبه سیاهِ” بریتانیا در۱۶ سپتامبر سال۱۹۹۲ گره خورده ‌است. او پس از این واقعه، به قاتل بانک مرکزی بریتانیا شناخته شد.

جُرج سُرُس در آن روز با فروش استقراضیِ ده‌ها میلیارد دلار لیرِ استرلینگ، به یک باره سیستم پولی بریتانیا را دچار نوسان کرد و در حالی که یک شبه، چندین میلیارد دلار به سرمایه ی وی افزوده شد، بانک مرکزی بریتانیا را مجبور کرد که تاوان اقتصادی سنگینی را بپردازد.

George Soros به شدت در سیاست و سیاسیون غوطه ور بود. در گفتگویی با واشنگتن پست در سال ۲۰۰۳، سُرُس گفت: برکنار کردن رئیس‌ جمهور جرج بوش از مقامش، «تمرکز اصلی زندگی من» و «مسئله مرگ و زندگی» است. او گفت «اگر کسی شکست بوش را تضمین کند» همه ثروتش را وقف شکست دادن بوش می‌کند.

او دونالد ترامپ را نیز «خطری بزرگ برای جهان» می‌دانست و بر این باور بود که او تا سال ۲۰۲۰ یا حتی زودتر از سمت ریاست‌ جمهوری آمریکا برکنار خواهد شد.

ماهاتیر محمد، نخست وزیر پیشین مالزی، جُرج سُرُس را در بحران اقتصادی بازار شرق آسیا در سال ۱۹۹۷ مقصر اصلی می داند و می گوید اینکه سُرُس پس از کاهش ارزش پول تایلند، کل سرمایه ی خود را به یکباره خارج کرد باعث بحران اقتصادی در شرق آسیا شد. درباره این بحران و انتقادهایی که از سمت آقای ماهاتیر محمد بر صندوق سرمایه گذاری جرج سُرُسُ تریدر بزرگ وارد هست، میتونین در دوره آموزشی هج فاندها که به زودی از مجموعه ATS منتشر خواهد شد، و اهمیت و تاثیرگذاری صندوق های سرمایه گذاری خصوصی در بازارهای مالی در سراسر جهان اطلاعات بیشتری کسب کنین.

جُرج سُرُس

اما نکته اینجاست که آقای سُرُس بر پایه قواعد رایج در بازارهای مالی، سرمایه‌گذاری نمی‌کند!
بدین معنا که چندان توجهی به محاسبه ی ارزش ذاتی یک سهم و یا چشم‌ انداز بلند مدت سرمایه‌ گذاری در سهام یک شرکت ندارد. در واقع او یک سفته‌ باز است. بر همین اساس به دیگران نیز توصیه می‌کند که بر پایه ی ویژگی و توان فردی خود وارد میدان سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی شوند و می گوید که باید سبک و روش خود را پیدا کرد و از اشتباه‌ها و خلاء‌های اقتصادی حداکثر استفاده را کرد.

سُرُس همچنین می گوید اگر سفته‌بازی می کنید آن را با فرض پُرریسک بودن انجام دهید و پیش از انجام یک معامله ی بزرگ، حتما خود را برای یک باخت بزرگ آماده کنید و با این پیش‌ زمینه ی فکری وارد میدان شوید. او همچنین می گوید: نگذارید موقعیت‌ها، شرایط زندگی شما را رقم بزنند.

سُرُس می گوید: افرادی که اشتهای کمی دارند، سفته‌باز خوبی در بازارهای مالی نمی‌شوند! سُرُس اما ضررهای قابل توجهی را هم در دوران معامله گری خود متحمل شده است.

او در سال ۱۹۸۷ بر پایه یک پیش‌بینی نادرست از ادامه ی صعود بازار، ۳۰۰ میلیون دلار زیان کرد. این سفته‌باز بزرگ در جریان بحران بدهی روسیه نیز ۲ میلیارد دلار ضرر کرد و به دلیل ارزیابی نادرست از زمان تخلیه ی حبابِ سهامِ شرکت‌های فناوری در سال ۱۹۹۹ نیز میلیون‌ها دلار از دست داد.

سُرُس خیّر بزرگی هم به حساب می آید؛ اولین بار نیست که شاهد اقدامات خیریه افراد ثروتمند، چه فعالین در زمینه های مالی و اقتصادی، چه در زمینه هنر و چه در زمینه ورزش هستیم. علاوه بر تاثیرات مثبتی که کارهای خیریه بر جوامع و انسان ها دارند، مزایای قابل توجهی هم برای افرادی که سرمایه قابل توجهی را صرف امور خیریه می کنند، وجود دارد.

از سال ۱۹۷۹ تاکنون، سُرُس بیش از ۷ میلیارد دلار به دلایل مختلف، به شکل ها و به جاهای مختلفی، کمک های مالی خیریه انجام داده ‌است.

حالا جُرج سُرُس در ۹۱ سالگی، منبعِ ارزشمند، منحصر به فرد و عظیمی از تجربیات معامله گری به حساب می آید و از لحظه لحظه ی زندگی او می توان نکات با ارزشی را استخراج کرد.

اگر علاقه مند به مطالعه درباره تریدرهای بزرگ هستید میتوانید مقاله ما درباره‌ی آقای جان پالسون را از اینجا مشاهده کنید و یا در تریدر پلاس مقالات متنوعی را مشاهده کنید.

پیام بگذارید

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
مشاهده
کشیدن