ریزش شاخص ها در ۱۰ June

ریزش شاخص ها

ریزش شاخص ها در ۱۰ June

روز جمعه ۱۰ جون، آخرین روز کاری هفته در بازار بورس آمریکا با وضعیتی سخت به کار خود پایان داد. هر سه شاخص اصلی بازار سهام آمریکا شامل Nasdaq و Dow Jones و S&P500 ریزش کردند. علت اصلی این روز سخت از نظر کارشناسان رسیدن نرخ تورم به بالاترین سطح خود در چهل سال گذشته است.

شاخص های اقتصادی کلان

شاخص های اقتصادی کلان که بر وضعیت اقتصادی آمریکا نقش به سزایی داشتند را می توان نرخ تورم و قیمت مصرف کننده دانست. شاخص consumer price که در ماه May‌به نسبت سال گذشته بیش از ۸ درصد افزایش را نشان می داد و از طرفی بالاترین میزان خود از سال ۱۹۸۱ تا کنون را اعلام می کرد، نشان دهنده وضعیت نامناسب اقتصادی بود.

نرخ شاخص قیمت مصرف کننده طبق پیش بینی ها قرار بود تا مقداری معادل با ۰.۷ درصد افزایش ماهانه را داشته باشد، اما متاسفانه با عددی بیشتر از پیش بینی ها به واقعیت تبدیل شد و به ۱ درصد رسید.

در سمت دیگر اقتصاد کلان قیمت نفت در بازارهای جهانی همواره تاثیرگذار و تاپذیر بر اقتصاد و بازار سهام بوده و هست. قیمت نفت خام آمریکا هم با کاهش از قیمت ۱۲۲ دلار به ازای هر بشکه به حدود ۱۲۰ دلار برای هر بشکه نفت خام رسیده است.

همه و همه این عوامل و از طرفی نرخ تورم و تصمیمات مرتبط با نرخ بهره بر رفتار حاکم بر بازار سهام آمریکا تاثیر گذاشته است.  

ریزش شاخص های بازار سهام آمریکا

ریزش شاخص های بازار سهام آمریکا شامل Nasdaq و Dow Jones و S&P500 در روز جمعه شرایط ناراحت کننده ای را برای فعالین بازار سرمایه، سرمایه گذاران و تریدرها به همراه داشت.

ریزش شاخص ها

خلاصه وضعیت بازار سهام آمریکا

  • شاخص S&P500 – با نماد GSPC: ریزش ۱۱۶.۹۶ واحد معادل با ۲.۹۱ درصد، وضعیت جدید: ۳۹۰۰.۸۶
  • شاخص Dow Jones – با نماد DJI: ریزش ۸۸۰ واحد معادل با ۲.۷۳ درصد، وضعیت جدید: ۳۱۳۹۲.۷۹
  • شاخص NASDAQ – با نماد IXIC: ریزش ۴۱۴.۲۰ واحد معادل با ۳.۵۲ درصد، وضعیت جدید: ۱۱۳۴۰.۰۲
  • نفت خام – با نماد CLF: میزان کاهش: ۹۲ سنت، معادل با ۰.۷۶ درصد، قیمت جدید ۱۲۰.۵۹ دلار آمریکا بر بشکه
  • طلا – با نماد GCF: میزان افزایش: ۲۳.۱۰ دلار، معادل با ۱.۲۵ درصد، قیمت جدید ۱۸۷۵.۹۰ دلار آمریکا بر اونس

با وجود اینکه شاخص های اصلی بازار سهام آمریکا همزمان با قیمت هر بشکه نفت آمریکا در مسیر نزولی قرار داشتند، طلا تنها بازاری بود که در این روز افزایش را تجربه کرد و ارتباط آن به مسائل حال حاضر جهان، نحوه توزیع و تولید نفت خام و فرآورده های نفتی، تاثیرات شاخص های اقتصادی بر بازارهای دیگر از جمله بازار سهام آمریکا، و تمایل مردم و سرمایه گذاران و تریدرها به سرمایه گذاری امن تر و مطمئن تر را نمی توان نادیده گرفت.

امیدواریم در معاملات روز دوشنبه بتوانید معاملات و تریدهای خود را به خوبی مدیریت کنید و در این تلاطم های بازار بیشترین بهره را ببرید.

مقالات مرتبط

ورکشاپ رایگان ورود به بازار بورس آمریکا

آشنایی با ترید در بزرگترین بازار سهام دنیا، بورس وال استریت، بورس NASDAQ و هزاران شرکت بزرگ دنیا از جمله Microsoft و Amazon و Google و Apple و Pfizer و Walmart و … از داخل ایران. در این ورکشاپ یادمیگیریم برای ورود به بازار بورس آمریکا باید چی کار کرد

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک در سال ۲۰۲۲

بازار ارز دیجیتال را برای سرمایه گذاری مناسب می دانید؟ اگر یک صندوق سرمایه بزرگ باشید چقدر از سرمایه تحت مدیریت خود را وارد بازار کریپتوکارنسی می کنید؟ آیا صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک یا همان Hedge Fund علاقمند به سرمایه گذاری در بازار رمز ارز شده اند و ریسک های آن را می پذیرند؟ در مقاله بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک به بررسی موضوع ورود صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک (Hegde Fund) به حوزه بازار بین المللی ارز دیجیتال می پردازیم.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲

هفته قرمزپوشان در بازار سهام آمریکا و ارزهای مهم فارکس! هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد ریزش در بازارهای سهام و صنایع مختلف بود و از سمت دیگر هم دلار استرالیا، پوند انگلستان، یورو اروپا و ین ژاپن هم دچار ریزش و روند نزولی بودند.
سهم های شرکت های اپل و مایکروسافت و متا و کوکاکولا رو به صعود، آمازون و بوئینگ رو به سقوط!
توصیه ما به شما این است: در شرایط هفته های جاری به شدت مراقب روند ریزشی بازار و سیاست های انقباضی پولی و بانکی در آمریکا و اروپا باشید، و البته از فرصت های خاص این شرایط برای کسب سود استفاده کنید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X