پرش لینک ها

سایت investing منبع خبری تریدهای موفق در سال 2022

سایت investment.com منبع شناخته شده ترید

 از جمله منابع شناخته شده و معتبر دریافت اخبار و تحلیل های فاندامنتال در بازارهای مالی، سایت investing هست که می تونیم هم بر بستر وب و هم روی موبایل ­هامون از امکانات بی نظیرش استفاده کنیم.

قبل از هر چیز با باز شدن صفحه اول، پیشنهاد ایجاد یک اکانت به ما داده میشه که میتونه پروفایل ما سینک بشه و اخبار لحظه ای و چارت ها رو برامون پوشش بده.

چند منوی اصلی برای ما در این سایت وجود داره که ساب-منوهای گسترده و کارامدی رو در اختیار فعالین در بازارهای مالی قرار میده.

بخش‌های مختلف سایت investing

 در سایت investing اولین زیرمجموعه منوی markets، ایندیسِز یا همون ایندکس ها هست که مهمترین شاخص­های سهام در سطح جهان از جمله S&P500، NASDAQ،Dow Jones، DAX، FTSE و Nikkie و شاخص های فیوچرز اون ها رو به صورت کامل و گسترده تحلیل و بررسی میکنه و ابزار تحلیل تکنیکال رو هم در اختیار ما میذاره. ضمنا میتونیم از طریق صفحه اصلی سایت که در واقع میتونیم ازش به اسم منبع کامل ترید هم نام ببریم، به این منوها دسترسی داشته باشیم و اگر که مایل باشین میتونین نرم افزارهای موبایل اندروید یا ios رو هم از این سایت دریافت و روی گوشیتون نصب کنین تا با اکانتتون روی سایت سینک بشه.

با رفتن به منوی مارکتس و شاخص داوجونز، میتونیم آخرین اخبار، تحلیل ها، پیش بینی ها و پیشنهادها رو ببینیم، چارت رو با ابزارهای مورد نیاز در تایم فریم ها و بازه های زمانی مطلوب خودمون تحلیل کنیم و خروجی اون رو هم save کنیم یا به اشتراک بذاریم. نکته خیلی جذاب این منبع کامل ترید اینه که خودش هم تحلیل های تکنیکالش رو در تایم فریم های متفاوت برای ما آماده میکنه. تمامی این تحلیل ها و ابزارهای فاندامنتال و تکنیکال هم برای تمامی سهم های بازار سهام بین المللی NYSE و NASDAQ ، و هم برای شاخص های سهام ارائه می شن.

اگر که ویدئوهای قبلی معرفی سایت مجموعه ATS رو دیده باشین متوجه میشین که سایت investing کمی بیشتر از سایر سایت ها به جزئیات در دسته بندی مطالب و دم دست قرار دادنشون توجه داشته.

بیاین قبل از اینکه وارد منوهای بعدی بشیم، کمی بیشتر راجع به ماهیت و اعتبارش اطلاعات کسب کنیم.

اعتبار سایت investing

سایت investing، این پلتفرم اقتصادی آنلاین در سال ۲۰۰۷ به زبان های انگلیسی، اسپانیایی و عربی شروع به کار کرد و ۵ سال بعد به قیمت حدودی ۲.۵ میلیون دلار به دامنه investing.com تغییر نام داد. در حال حاضر ۴ دفتر مرکزی در کشورهای آمریکا، اسپانیا، قبرس و چین داره و مطالبش رو توسط بیش از ۲۵۰ نفر پرسنل در به ۲۳ زبان دنیا ارائه می کنه.

به طور متوسط در یک ماه بیش از ۳ میلیارد بازدید ازش صورت میگیره و روزانه هم بیش از ۵ میلیون کاربر موبایل از این پلتفرم و منبع کامل ترید استفاده میکنن. موفقیت های این وب سایت در زمینه پوشش اخبار و مطالب اقتصادی اون رو به یکی از ۵ سایت برتر دنیا در این زمینه، و رتبه ۱۹۴ در میان کل سایت های جهان کرده.

خب، برگردیم سر استفاده از این منبع ارزشمند خبری-تحلیلی، همونطور که می بینیم در قسمت stocks کتگوری ها یا دسته بندی های متفاوتی از فیلتر کردن سهم ها قرار داده شده؛ مثلا در منوی استاک اسکرینرز (Stock Screeners)، فیلترهای P/E، مارکت کپ (Market Cap)، تغییرات یک ساله اخیر، دیویدندها (Dividends)، انواع نرخ­ ها مانند EPS، کتگوری بر اساس قیمت و مولفه هایی که برای تریدرها اهمیت دارن مثل تغییرات روزانه و سقف و کف قیمتی سالانه، حجم معاملاتی و ضریب بتا، درآمد و سود عملیاتی از منوی فاندامنتال و همچنین منوی شاخص ­ها وجود دارند.

علاوه بر استفاده از این منوها، میتونیم کشوری که داریم در بورس سهامش فعالیت میکنیم، بازارهای سهامش، سکتورها، صنایع و نوع دارایی های معاملاتی مد نظرمون رو هم انتخاب کنیم و در نتیجه، خروجی بسیار دقیق و مفیدی رو به دست بیاریم.

زیرمجموعه ترندینگ استاکس (Trending Stocks) که در منوی مارکتس (Markets) قرار داره، سهم هایی که در روز جاری بیشترین توجه به سمت اون ها بوده و ترند بازار بودن رو بر اساس شناخته شده بودنشون و صنعتی که قرار دارند روی چارت به ما نشون میده.

مهمترین بخش‌های سایت investing

اما دوستان، میخوایم سراغ بخش جذاب سایت inveting بریم، جدول پایین این صفحه اطلاعات کلیدی این سهم ها رو برای ما نشون میده، حالا کافیه فقط روی قسمت تکنیکال کلیک کنیم، برای هر سهم پیشنهاد معاملاتی خودش رو در حالت های بای (Buy)، استرانگ بای (Strong Buy)، سِل (Sell)، استرانگ سِل (Strong Sell)و خنثی به ما نشون میده و میتونه برای تشخیص وضعیت سبد سهاممون در بازار و همینطور تصمیم به خرید یا فروش هر سهم کمک شایانی بکنه.

 از منوی مستقل تکنیکال در بار اصلی سایت هم میتونیم به لیست خلاصه وضعیت سهام ها و شاخص ها دسترسی داشته باشیم. با رفتن به تبِ فاندامنتال حجم معاملاتی، مارکت کپ و ضریب بتا نمایش داده میشه و تبِ پرفورمنس (Performance) هم عملکرد سالانه و ادوار گذشته شرکت ها رو نمایش میده.

اگر که هنوز با ضریب بتا و نقش اون در تحلیل تکنیکال در بازار سهام بین المللی آشنا نیستین پیشنهاد میکنیم پست ضریب بتا پیج اینستاگرام ATS رو حتما ببینین و سوالاتتون رو با ما در میون بذارین.

تقویم اقتصادی سایت investing

همونطور که قبلا هم توضیح دادیم در ساعات منتهی به شروع بازار در ۹:۳۰ صبح به وقت نیویورک، یا همون ۶ عصر به وقت تهران، اخبار و گزارش هایی که در لحظه منتشر میشن و همچنین اخبار و اطلاعات مربوط به پس از اتمام بازار در ساعت ۴ عصر روز گذشته تا به الان، میتونن تاثیر به سزایی در “پیش بازار” یا همون پری مارکت (pre market) داشته باشن. این سایت فکر اینجارو هم کرده و تمامی سهم ها رو در دسته بندی کلی بازار سهام، شاخ های داوجونز، اس & پی، نزدک و نزدک ۱۰۰ هم جداگونه برای ما لیست می کنه.

در قسمت تقویم اقتصادی رخدادهای مهم پیشِ رو، از جمله گزارش نرخ اشتغال غیرکشاورزی (NFP) که نقش بسیار مهمی در روند صعودی و نزولی بودن بازار در روزهای ارائه گزارش داره، پیش بینیه اون و نرخ گزارش قبلی نمایش داده میشن.

اگه که راجب ارنینگ ها (Earning) اطلاعی ندارین وقتشه که پست مربوط به این پدیده جذاب اقتصادی رو در اینستاگرام ATS ببینین و نحوه کسب سود از اون رو یاد بگیرین، چرا که توی منوی ارنینگز به راحتی تمامی ارنینگ های روز جاری، روزهای آینده و حتی مدت ها جلوتر رو هم میتونیم دریافت کنیم به چشم یک درآمد خوب در این بازار ازش استفاده کنیم.

قسمت های بعدی که میتونن برای ما مورد توجه باشن، تاپ گینرز (Top Gainers)، تاپ لوزرز (Top Losers)، موست اکتیو (Most Active)، بالاترین و پایینترین قیمت در ۵۲ هفته گذشته هستن.

 دوستانی که علاقمند به حوزه های بازار فارکس و ارز دیجیتال هستند هم میتونن به ترتیب از منوی کارنسیز (Currencies) و کریپتوکارنسی (CryptoCurrency) اطلاعات مربوط به حوزه خودشون رو دریافت و از امکانات این سایت قدرتمند استفاده کنن.

اگه که خواستین حرفه ای تر آنالیزها و پیشنهادات تحلیلی این وب سایت رو دنبال کنین پیشنهاد میکنیم دوره رایگان ۱۴ روزه ی اینسایتس پریمیوم (insights premium) اون رو استفاده کنین و در صورت تمایل اکانت اختصاصی خودتون رو خریداری کنین.

منوی نیوز اخبار حوزه های مختلف اقتصادی رو به صورت تفکیک شده ارائه کرده و به عنوان مثال با رفتن به قسمت استاکس یا همون سهم ها، هم میتونیم جدیدترین خبرها رو دنبال کنیم، هم چارت های مورد نیازمون رو خیلی سریع و راحت مشاهده کنیم، و هم از ویدئوهای لایو مربوط به این حوزه استفاده کنیم.

منوی تولز میتونه برای ما یک ابزار کارآمد زمانی و مانیتورینگ باشه، چرا که نه تنها تقویم های مربوط به ارنینگ ها، دیویدندها، اسپیلیت ها (Splits)، عرضه اولیه های سهام یا همون IPO، تاریخ اعتبار معاملات فیوچرز (Futures)، و تقویم اقتصادی رو ارائه میکنه، بلکه برای تبدیل نرخ ارز، محاسبه مارجین (Margin) و محاسبه سود هم میتونیم از امکاناتش استفاده کنیم.

امیدواریم با استفاده از محتواهای اختصاصی مجموعه ATS که برای شما عزیزان به منظور معرفی سایت های خبری-تحلیلی مورد نیاز در بازارهای مالی بین المللی تهیه میشه، تونسته باشیم به بهره بری مناسب شما از منابع اصلی تحلیل فاندامنتال، تحلیل تکنیکال و سورس های خبری کمک کرده باشیم.

برای شناخت منابع خبری دیگر میتوانید مقالات، yahoo finance و bloomberg را مشاهده کنید و یا به تریدر پلاس مراجعه کنید.

پیام بگذارید

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
مشاهده
کشیدن