سقوط سهم Coin Base و صعود سهم The Trade Desk

سقوط سهم Coin Base و صعود سهم The Trade Desk

سقوط سهم Coin Base و صعود سهم The Trade Desk

سهم های Coin Base و The Trade Desk در ساعات پایانی روز گذشته بازار سهام آمریکا تحرکات \زیادی از خود نشان دادند. عدم تمایل تریدرها به سهم صرافی ارزهای دیجیتال و اقبال تریدرها به سهم Trade Desk در بازار سهام آمریکا قابل توجه است.

سقوط Coin Base

شرکت سهامی Coin Base‌ یک پلتفرم یا صرافی معاملات ارزهای دیجیتال می باشد به دلیل اعلام گزارش کاهش ۶۳درصدی درآمدهای خود در ساعات پایانی روز کاهش شدیدی را تجربه کرد. این صرافی ارزهای دیجیتال که سهامش در بازار سهام NASDAQ معامله می شود، طبق گزارش ارایه شده اخیر کاربران خدمات تراکنش های مالی این صرافی ارزهای دیجیتال از میزان ۹.۲ میلیون نفر در ماه قبل به ۹ میلیون نفر در این ماه رسیده است. درواقع می توان گفت ۲۰۰هزار کاربر کمتر در ماه گذشته از این صرافی استفاده کردند.
سقوط سهم Coin Base و صعود سهم The Trade Desk
حجم معاملات صورت گرفته در این صرافی پلتفرم معاملات ارزهای دیجیتال با کاهش ۳۰ درصدی نسبت به فصل مالی گذشته در سال میلادی جاری به میزان ۲۱۷ میلیارد دلار افت پیدا کرده است.
میزان درآمدهای حاصل از تراکنش های کاربران نیز با کاهش ۶۶ درصدی نسبت به سال گذشته به میزان ۶۵۵.۲ میلیون دلار تقلیل پیدا کرده است.

صعود سهام The Trade Desk

سهام The Trade Desk که با نماد TTD در بازار سهام NASDAQ‌ ترید می شود، در طی یک سال گذشته درآمدش را ۳۵ درصد افزایش داده و به ۳۷۷ میلیون دلار رسانده است. ارنینگ های اخیر آن نیز ۱۱ درصد رشد داشته اند. مدیرعامل این شرکت نیز ادعا کرده که با رشدهای مثبتی که اتفاق افتاده با قدرت به سمت افزایش فروش و به دست گرفتن مارکت های بیشتر و توسعه سهم خود از مارکت ادامه خواهد داد.
سقوط سهم Coin Base و صعود سهم The Trade Desk
براورد درآمد این شرکت برای فصل مالی آینده یعنی Q3 میزان ۳۸۲.۱ میلیون دلار تخمین زده شده است.

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲

هفته قرمزپوشان در بازار سهام آمریکا و ارزهای مهم فارکس! هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد ریزش در بازارهای سهام و صنایع مختلف بود و از سمت دیگر هم دلار استرالیا، پوند انگلستان، یورو اروپا و ین ژاپن هم دچار ریزش و روند نزولی بودند.
سهم های شرکت های اپل و مایکروسافت و متا و کوکاکولا رو به صعود، آمازون و بوئینگ رو به سقوط!
توصیه ما به شما این است: در شرایط هفته های جاری به شدت مراقب روند ریزشی بازار و سیاست های انقباضی پولی و بانکی در آمریکا و اروپا باشید، و البته از فرصت های خاص این شرایط برای کسب سود استفاده کنید.

ارنینگ صرافی ارز دیجیتال Coinbase فصل ۱ سال ۲۰۲۲

تا به حال از گزارش های ارنینگ فصلی شرکت های سهامی سود گرفته اید؟ اگر یک روز قبل سهام مد نظرتون رو بگیرید و در جهت مناسب ترید کنید، سود شیرینی می تواند باشد. صرافی ارز دیجیتال Coinbase با نماد COIN در بازار سهام NASDAQ قرار است تا فردا، تاریخ ۱۰ ماه می، گزارش مالی فصل اول سال ۲۰۲۲ خود را اعلام کند. تمام عوامل و شرایط تاثیرگذار به نسبت می رسند و احتمالا با یک سورپرایز در ارنینگ مواجه خواهیم بود. اما شاید این خرید برای ما سود ده نباشد!
در مقاله ارنینگ صرافی ارز دیجیتال Coinbase همراه ATS باشید تا بیشتر در مورد ارنینگ Coinbase بدانیم.

نیم نگاهی به فصل جدید Crypto Currency و فصل ۴ سال ۲۰۲۲

پرونده سال ۲۰۲۲ با روزهای تلخ و شیرینش برای بازار ارز دیجیتال به پایان رسید، اما تبعات فصل مالی ۴ همچنان پابرجا هستند و تاثیر دومینویی ورشکستگی FTX و موش دواندن Binance برای بیرون کردن رقیبش از بازار همچنان دامنگیر معاملات و بازار Crypto Currency هستند. این روند منفی برای بازار ارز دیجیتال چطور شروع شد و چه تبعاتی تا اوایل سال میلادی جدید برای ما خواهد داشت؟ در این مقاله همراه مجموعه ATS‌ باشید.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X