سمینار پازل موفقیت در بازارهای مالی

سمینار پازل موفقیت در بازارهای مالی

مقدمه

معامله گری سخت ترین کار برای درآمد آسان است، چرا؟
در دنیای امروز و به خصوص در جوامع در حال توسعه، سرمایه گذاری و فعالیت در بازار های مالی، یکی از راه‌های کسب درآمد است . لیکن تمامی سرمایه گذاران و فعالان در این بازارها به موفقیت نمی‌رسند و تعداد زیادی از آنها پس از مدتی حضور، توانایی کسب درآمد از بازار را از دست داده و عرصه را به دیگران واگذار می‌کنند.
البته که دلایل این شکست‌ها بسیار زیاد است اما یکی از دلایل مهم از بین رفتن سرمایه ی این افراد، عدم آشنایی با مباحث کلان اقتصادی، انجام اشتباهات ناشی از عدم آموزش درست است. علاوه بر این، عدم آگاهی از شخصیت‌شناسی و نداشتن اطلاعات کافی روانشناسی (که یکی از مهم ترین تکه های پازل بازار های مالی میباشد)، از جمله با اهمیت ترین دلایل شکست این گونه فعالان بازار‌های مالی و سرمایه گذاران است.

ضرورت شرکت در سمینار

تکنیک ها و نکات طلایی علم تکنیکال و فاندامنتال از جنله مواردی است که تفاوت معامله گران موفق با سایرین را رقم میزند . اساتید سخنران در این سمینار با تاکید بر حلقه های مفقوده ی این دو علم مهم دریچه های جدیدی را بر روی معامله گران بازخواهند کرد. همچنین در این سمینار نکاتی از روانشناسی معاملات به افراد آموزش داده می‌شود که به کمک آنها بتوانند احساسات مخرب و هیجانات مضر را کنترل کنند.

گروه های هدف

تمامی افرادی که به اقتصاد و بازارهای مالی علاقه مند هستند، از جمله فعالان بازار های مالی که به رشد و پیشرفت خود اهمیت میدهند.

جهت شرکت در سمینار

برای حضور در سمینار👇🏻
https://evnd.co/Reb5Y
برای شرکت آنلاین در سمینار 👇🏻
https://eseminar.tv/webinar/سمینار-پازل-موفقیت-در-بازارهای-مالی

سرفصل‌های مطالب سمینار

✓ فاندامنتال

مقدمه ای بر اقتصاد
اهمیت تورم و رکود
چرخه های اقتصادی
بررسی وضعیت کنونی و شرایط پیش رو

✓ تکنیکال

معرفی اجمالی بازار های مالی
سیر تغییرات روش های تحلیل تکنیکال
سوگیری های بازار
رابطه ی بین سبک های مختلف تحلیل چارت

✓ روانشناسی

اهمیت روانشناسی در معامله گری
خطاها و تله های ذهنی حین معامله
خودشناسی و شخصیت ‌شناسی

زمان و محل برگزاری
پنج شنبه – ۲۰/ مرداد/ ۱۴۰۱
ساعت ۱۶ الی ۲۱
یوسف آباد، خیابان ابن سینا، تقاطع نهم ، پلاک ۳، سالن آمفی تئاتر دهکده جهانی دانش و مهارت

همکاران
در این سمینار مجموعه ی دانشکار، دهکده ی جهانی دانش و مهارت، مجموعه ی ایوند و مجموعه ی ایسمینار با گروه آموزشی ATS همکاری می کنند.

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک در سال ۲۰۲۲

بازار ارز دیجیتال را برای سرمایه گذاری مناسب می دانید؟ اگر یک صندوق سرمایه بزرگ باشید چقدر از سرمایه تحت مدیریت خود را وارد بازار کریپتوکارنسی می کنید؟ آیا صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک یا همان Hedge Fund علاقمند به سرمایه گذاری در بازار رمز ارز شده اند و ریسک های آن را می پذیرند؟ در مقاله بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک به بررسی موضوع ورود صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک (Hegde Fund) به حوزه بازار بین المللی ارز دیجیتال می پردازیم.

ورکشاپ رایگان ورود به بازار بورس آمریکا

آشنایی با ترید در بزرگترین بازار سهام دنیا، بورس وال استریت، بورس NASDAQ و هزاران شرکت بزرگ دنیا از جمله Microsoft و Amazon و Google و Apple و Pfizer و Walmart و … از داخل ایران. در این ورکشاپ یادمیگیریم برای ورود به بازار بورس آمریکا باید چی کار کرد

روانشناسی معاملاتی چیست و شامل چه بخش‌هاییست

سه اصل مهم در معامله گری را می توان شامل: روانشناسی ترید یا روانشناسی معاملاتی و روانشناسی بازار، استراتژی معاملاتی و نهایتا مدیریت ریسک و سرمایه دانست. احساسات تریدرها به عنوان نیروی محرک روانشناسی در تصمیمات معاملاتی آن ها عمل کرده و تصمیمات معاملاتی و اقتصادی را می توان ناشی از آن دانست.
روانشناسی بازار و روانشناسی ترید، دو مبحث متفاوت هستند که در این مقاله به اختصار به بررسی تفاوت های آن ها پرداختیم و مثال هایی از بازار خرسی و گاوی یا همان بریش (Bearish) و بولیش (Bullish) را می بینیم.

نیم نگاهی به فصل جدید Crypto Currency و فصل ۴ سال ۲۰۲۲

پرونده سال ۲۰۲۲ با روزهای تلخ و شیرینش برای بازار ارز دیجیتال به پایان رسید، اما تبعات فصل مالی ۴ همچنان پابرجا هستند و تاثیر دومینویی ورشکستگی FTX و موش دواندن Binance برای بیرون کردن رقیبش از بازار همچنان دامنگیر معاملات و بازار Crypto Currency هستند. این روند منفی برای بازار ارز دیجیتال چطور شروع شد و چه تبعاتی تا اوایل سال میلادی جدید برای ما خواهد داشت؟ در این مقاله همراه مجموعه ATS‌ باشید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X