آیا متوقف شدن نوسانات Crypto Currency به معنی کف سازی قیمت هاست؟

آیا متوقف شدن نوسانات Crypto Currency به معنی کف سازی قیمت هاست؟

کاهش حجم معاملات در بازار ارزهای دیجیتال یا همان Crypto Currency و همچنین عدم قطعیت های جاری در سطح اقتصاد کلان جهانی باعث شده تا نوسانات قیمت ها در این بازار با افول مواجه شود. اما نباید آن را الزاما یک موضوع منفی برای این بازار در نظر گرفت.

در این مقاله می خوانیم

تغییرات قیمت ها در یک بازه محدود طی یک ماه گذشته نظر برخی صاحب نظران را به سمت کف سازی قیمت ها جلب کرده است.
از هرچه بگذریم، سخن تکنیکال خوش تر است، اما هیچ وقت تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن به تنهایی نمی تواند بیانگر یک تحلیل کامل باشد.
مقایسه کردن روند فعلی حجم های نسبی معاملات با نزول اتفاق افتاده در سال ۲۰۱۸ می تواند تصویر گویاتری را برای ما ارایه کند.
زمانی که در بازار Crypto Currency رفتارهای معاملاتی کنشگر نباشند، می توان آن را احتمالا سیگنالی برای پیدا کردن کف قیمتی برای ارزها در نظر داشت.

افت نوسانات Crypto Currency

در طی یک ماه گذشته، قیمت بسیاری از ارزهای دیجیتال اصلی در یک رنج محدود گیر افتاده اند و از نیمه سپتامبر ارز دیجیتال Bit Coin هم در رنج قیمتی ۲۳۵۰ دلار آمریکا گیر افتاده و این رنج همواره در حال محدود تر شدن هم هست.
ارز دیجیتال Ethereum به عنوان دومین بزرگترین ارز دیجیتال موجود، افت نوسانات مشابهی را تجربه کرده و بین قیمت های ۱۲۰۰ دلار آمریکا تا ۱۴۰۰ دلار آمریکا در حال نوسان بوده است.

آیا متوقف شدن نوسانات Crypto Currency به معنی کف سازی قیمت هاست؟

 

مطابق با شاخص نوسانات Crypto Currency یا همان (CVI) تحرکات اصلی قیمت ها تا ۷ ماه May اتفاق می افتادند، دقیقا زمانی که Terra blockchain’s UST stablecoin ارزش دلاری خود را از دست داد و در سرازیر سر خوردن خود قرار گرفت و شوک های متعددی به مارکت وارد کرد.
این روند بیت کوین را به جایی رسانده که حتی از برخی شاخص های Equity هم کمتر نوسان می کند. به طور مثال تغییرات بیت کوین در ماه گذشته حدود ۹.۴٪ بوده در حالی که تغییرات NASDAQ برابر با ۱۰.۳۵٪ بوده است.
مهمترین عامل از مجموعه عواملی که می تواند باعث این رویه برای بیت کوین و همچنین سایر ارزهای دیجیتال شده باشد، فقدان حجم معاملاتی مناسب است. بر اساس داده های سایت blockchain.com کل حجم معاملاتی بیت کوین در صرافی های اصلی کف ۱۴۳.۵ میلیون دلار را در ۳۰ روز گذشته دیده است.
به عنوان عامل موثر دوم نیز میتوان تصمیمات فدرال رزرو در راستای انقباض اقتصادی و با هدف کاهش تورم جاری در اقتصاد این کشور، بسیار تاثیرگذار دانست.

آیا متوقف شدن نوسانات Crypto Currency به معنی کف سازی قیمت هاست؟

 

باید این نکته را هم در نظر داشت که با سقوط بازار Crypto Currency در ماه June سال میلادی جاری، بسیاری از فعالین در این بازار سعی کردند تا به نحوی از انجام معاملات بیشتر در این مارکت خودداری کنند و به نوعی با خروج سرمایه هایشان کاهش حجم معاملاتی را رقم زدند.

 آیا BitCoin در کف قیمتی خود قرار دارد؟

عدم نوسانات قیمتی در بازه زمانی اخیر نظر بسیاری را در مورد اینکه BitCoin آیا در حال کف سازی است یا خیر، جلب کرده است. یکی از راه های بررسی این دیدگاه مقایسه آن با چارت سال ۲۰‍۱۸ است. در زمستانی دیجیتالی سال ۲۰۱۸ بیت کوین سقوط شدیدی را از قیمت ۱۷۱۷۶ دلار در ۵ ژانویه تا ۵۷۶۸ دلار در ۲۴ جون تجربه کرد. در بازه زمانی ۴ ماه و نیم پس از آن، روند قیمت بیت کوین در تلاش برای شکستن این رویه بود ولی هرگز به کف قیمتی قبلی خود در ماه جون برنگشت.

آیا متوقف شدن نوسانات Crypto Currency به معنی کف سازی قیمت هاست؟

نکته جالب تکرار اتفاق مشابه در سال ۲۰۲۲ است که بیت کوین در ۱۸ جون حد پایین قیمت ۱۷۶۳۶ دلار را دید و علی رغم تلاش های زیاد نتوانست این حد پایین را بشکند.
به هر حال برای اثبات این دیدگاه بیت کوین می بایست تا ماه نوامبر سال جاری روند فعلی خود را حفظ کند. در حالی که سمت Bulish بازار منتظر نتایج انتخابات میان دوره ای آمریکاست، سمت Bearish‌ بازار نظرشان به سمت تورم رو به افزایش و وضعیت ضعیف اقتصاد کلان بین المللی است.
از آن جا که از ماه جولای تا کنون نوسانات چندانی به چشم نمی آید، ما احتمالا نتیجه شکسته شدن این روند را به زودی متوجه خواهیم شد، احتمالا در ماه نوامبر.

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک در سال ۲۰۲۲

بازار ارز دیجیتال را برای سرمایه گذاری مناسب می دانید؟ اگر یک صندوق سرمایه بزرگ باشید چقدر از سرمایه تحت مدیریت خود را وارد بازار کریپتوکارنسی می کنید؟ آیا صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک یا همان Hedge Fund علاقمند به سرمایه گذاری در بازار رمز ارز شده اند و ریسک های آن را می پذیرند؟ در مقاله بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک به بررسی موضوع ورود صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک (Hegde Fund) به حوزه بازار بین المللی ارز دیجیتال می پردازیم.

نیم نگاهی به فصل جدید Crypto Currency و فصل ۴ سال ۲۰۲۲

پرونده سال ۲۰۲۲ با روزهای تلخ و شیرینش برای بازار ارز دیجیتال به پایان رسید، اما تبعات فصل مالی ۴ همچنان پابرجا هستند و تاثیر دومینویی ورشکستگی FTX و موش دواندن Binance برای بیرون کردن رقیبش از بازار همچنان دامنگیر معاملات و بازار Crypto Currency هستند. این روند منفی برای بازار ارز دیجیتال چطور شروع شد و چه تبعاتی تا اوایل سال میلادی جدید برای ما خواهد داشت؟ در این مقاله همراه مجموعه ATS‌ باشید.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲

هفته قرمزپوشان در بازار سهام آمریکا و ارزهای مهم فارکس! هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد ریزش در بازارهای سهام و صنایع مختلف بود و از سمت دیگر هم دلار استرالیا، پوند انگلستان، یورو اروپا و ین ژاپن هم دچار ریزش و روند نزولی بودند.
سهم های شرکت های اپل و مایکروسافت و متا و کوکاکولا رو به صعود، آمازون و بوئینگ رو به سقوط!
توصیه ما به شما این است: در شرایط هفته های جاری به شدت مراقب روند ریزشی بازار و سیاست های انقباضی پولی و بانکی در آمریکا و اروپا باشید، و البته از فرصت های خاص این شرایط برای کسب سود استفاده کنید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X