تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۳۴ بازار سال ۲۰۲۲

تحلیل هفتگی وال استریت

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۳۴ بازار سال ۲۰۲۲، پر از نوسان و تلاطم بود و هنوز آرامشی نسبت به هفته های قبل در بازار حاکم نشده است. در گزارش این هفته اتفاقات بازار در هفته گذشته را با هم بررسی می کنیم.

ادامه ی سیاست انقباضی در جهان

با توجه به تورمی که همه کشورهای جهان در حال حاضر درگیر آن هستند ادامه دار بودن سیاست‌های انقباضی دور از ذهن نیست. دوران پاندمی کرونا تاثیرات زیادی را بر اقتصاد گذاشته است و اثر آن همچنان پا برجاست. از این رو بانک‌های مرکزی اکثر کشور ها به دنبال افزایش نرخ بهره و کنترل تورم می‌باشند. اما با توجه به مشکلات متعددی که در سمت عرضه وجود دارد حدس و گمان‌ها را درباره ‌ی امکان به وجود آمدن رکود شدت میبخشد.

فدرال رزرو و افزایش نرخ بهره

نقش نرخ بهره در جهان را می توان در تغییرات ملموسی که بازارهای مالی بین المللی از جمله سهام و فارکس و سایر بازارها به خود می بینند مشاهده کرد. از جمله جلسه، بیانیه فدرال رزرو و سخنرانی اعضای فد میتواند نقش موثری در نوسانات بازار سهام داشته باشد.
۲۱ سپتامبر این ماه جلسه‌ی فدرال رزرو برای تعیین نرخ بهره و احتمال زیاد افزایش آن را در پیش رو داریم. با توجه به داده های جمع آوری شده همانطور که در نمودار زیر مشاهده می‌کنید، تغییرات ۰.۷۵ درصدی نرخ بهره در بازار سهام آمریکا حدود ۸۲ درصد پرایس شده است و انتظارات از این جلسه افزایش ۰.۷۵ درصدی نرخ بهره می‌باشد . از طرفی افزایش ۱% نرخ بهره که قبل از انتشار دیتاهای اقتصادی ۲۶% بوده است بعد از انتشار آنها به ۱۸% کاهش داشته است.تحلیل هفتگی وال استریت

اما با توجه به داده های اقتصادی منتشر شده در هفته ی گذشته احتمال غافلگیری از سمت اعضای فد وجود دارد. لحن هاوکیش اقای جرمی پاول در نشست جکسون هول و تاکید او بر روی کنترل تورم حتی به قیمت کاهش رشد اقتصادی این ایده را به وجود می‌آورد که با توجه به دیتا های منتشر شده در جلسه امکان وعده برای افزایش بیشتر دوباره نرخ بهره وجود دارد.

دیتای تورم هفته گذشته

دیتای CPI و PPI منتشرشده در هفته ی گذشته معامله گران و سرمایه گذاران را غافلگیر کرد !!
با توجه به پیش بینی ها و پایین آمدن قیمت انرژی در ماه های اخیر انتظار میرفت که دیتای CPI منتشر شده طبق پیش بینی ها و یا پایینتر از انتظارات باشد. با توجه به حرکات نزولی مشاهده شده در قیمت مسکن و انتظارات تورمی که در یک سیر نزولی قرار گرفته اند و چشم انداز تورم برای دوره‌ی یکساله از ۶.۲% به ۵.۷% کاهش داشته و برای دوره‌ی سه ساله نیز از ۳.۲% به ۲.۸% رسیده است انتظار پایین آمدن تورم پیش بینی شده بود. اما دیتای منتشر شده پیش بینی ها را تا حدی نقض کرد.
در سخنرانی اعضای فد مشخص شد که دیتای Core CPI نیز از اهمیت خاصی برای آنها برخوردار است . از همین رو پس از منتشر شدن این دیتا و عدد بالای آن نسبت به ماه قبل و بالاتر از پیش بینی ها فضای ریسک گریزی را در مارکت ایجاد کرد.
تحلیل هفتگی وال استریت

از مواردی که در Core CPI میتوان به آن اشاره کرد افزایش اجاره بهای خانه ها میباشد که عدد قابل توجهی را ثبت کرده است.
افزایش ۴۰ درصدی اجاره بها فشار زیادی را بر مصرف کننده وارد کرده که میتوان آن را نتیجه‌ی کاهش فروش و کاهش قیمت در بخش مسکن دانست.

بررسی دیتای PPI منتشر شده نشان میدهد که در بخش خدمات شاخص تقاضای نهایی ۰.۴% افزایش داشت . قیمت خدمات تقاضای نهایی بجز تجارت،حمل و نقل و انبار داری ۰.۲% افزایش داشته است.همچنین خدمات حمل و نقل و انبارداری ۰.۲ درصد کاهش داشته است.
شاخص تقاضا برای کالا ها در ماه آگوست نسبت به ماه قبل ۱.۲ % کاهش را ثبت کرده است. در بخش غذایی تغییرات صفر بوده و در بخش انرژی کاهش ۶ درصدی داشته است.
بررسی گزارشات تورمی ماه های اخیر نشان میدهد که اثر حامل های انرژی بر روی تورم در حال کاهش و اثر بخش خدمات در حال افزایش است!!

تحلیل هفتگی وال استریت

نقشه بازار

بازار در هفته ی اخیر با توجه به دیتاهای تورمی منتشر شده هفته ی خونین و کاهشی را پشت سر گذاشته است. برخلاف اینکه انتظار میرفت با منتشر شدن دیتای CPI فضای ریسک پذیری در بازارها مقداری بیشتر شود اما پس از انتشار گزارشات و تاثیرات آن، ریزش را در بازار شاهد بودیم.

تحلیل هفتگی وال استریت

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک در سال ۲۰۲۲

بازار ارز دیجیتال را برای سرمایه گذاری مناسب می دانید؟ اگر یک صندوق سرمایه بزرگ باشید چقدر از سرمایه تحت مدیریت خود را وارد بازار کریپتوکارنسی می کنید؟ آیا صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک یا همان Hedge Fund علاقمند به سرمایه گذاری در بازار رمز ارز شده اند و ریسک های آن را می پذیرند؟ در مقاله بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک به بررسی موضوع ورود صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک (Hegde Fund) به حوزه بازار بین المللی ارز دیجیتال می پردازیم.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲

هفته قرمزپوشان در بازار سهام آمریکا و ارزهای مهم فارکس! هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد ریزش در بازارهای سهام و صنایع مختلف بود و از سمت دیگر هم دلار استرالیا، پوند انگلستان، یورو اروپا و ین ژاپن هم دچار ریزش و روند نزولی بودند.
سهم های شرکت های اپل و مایکروسافت و متا و کوکاکولا رو به صعود، آمازون و بوئینگ رو به سقوط!
توصیه ما به شما این است: در شرایط هفته های جاری به شدت مراقب روند ریزشی بازار و سیاست های انقباضی پولی و بانکی در آمریکا و اروپا باشید، و البته از فرصت های خاص این شرایط برای کسب سود استفاده کنید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X