پراپ تریدینگ چیست؟ – همه چیز درباره ی پراپ تریدینگ

پراپ تریدینگ چیست؟ - همه چیز درباره ی پراپ تریدینگ

من تریدر خیلی خوبی هستم اما سرمایه ی کافی برای کار کردن را ندارم، یا توان معاملاتی من بسیار بالاتر از سرمایه ی خودم هست، آیا باید از دیگران پول قرض کنم؟ آیا قرض کردن پول برای ترید کردن نتیجه بخش خواهد بود؟ شاید راهکار حل مشکل شما پراپ تریدینگ باشد!
پراپ تریدینگ که به آن معامله ی اختصاصی یا معامله ی وابسته به مالک، نیز می گویند یک سبک معاملاتی می باشد که اخیرا خیلی معروف شده است. این مفهوم مدت زیادیست که کاربرد دارد. در خارج از ایران از سال چندین سال پیش خیلی معروف تر شد.

همانطور که می دانید، از سال ۲۰۰۰ تحول عظیمی در بازار بورس اتفاق افتاد. معامله گران دیگر نیاز نبود که تا تالار های بورس بیایند و معامله انجام دهند. در عوض در خانه می نشستند و اردرها را از طریق اینترنت به کارگزاری ها ارسال می کردند. اینترنت پر استفاده تر شد و این تغییر ، باعث شد که معاملات به شکل امروزی آن انجام شود.
حالا پراپ تریدینگ نیز به همین شکل در دسترس عموم قرار دارد.

پراپ تریدینگ چیست؟

پراپ تریدینگ یعنی با پول یک مجموعه ی دیگر اقدام به معامله بازار های مالی کنید.
مشخصا شما نمی توانید پول این مجموعه در بروکر را برداشت کنید اما می توانید با این پول به معامله بپردازید و به مجموعه سود برسانید.

پراپ تریدینگ چیست؟ - همه چیز درباره ی پراپ تریدینگ

برای مشاهده دیگر مقالات ما در زمینه تحلیل تکنیکال اینجا کلیک کنید.

شرکت های پراپ تریدینگ چه شرکت هایی هستند؟

شرکت های پراپ تریدینگ، به شرکت هایی خطاب می شود که مسئولیت آنها فعالیت در بورس و سرمایه گزاری در بازار های فارکس و کریپتو کارنسی است. با فراگیر تر شدن اینترنت، این شرکت ها به این سمت روی آوردند که به جای اینکه همه تریدر ها به صورت حضوری فعالیت کنند، از کاربرانی استفاده کنند که به صورت اینترنتی کار می کنند. آنها به صورت اینترنتی از متقاضیان آزمون گرفته سپس به آنها سبد می دهند تا آن ها از این سرمایه کسب سود کنند.
این شرکت ها یک سری قوانین سخت گیرانه هم دارند که ممکن است به سود تریدر ها نباشد. مثلا، ممکن هست در آخر هفته نتوانید معامله ای را باز نگه دارید. یا مثلا در برخی از این شرکت ها، اگر ۱۰ درصد ضرر کنید، حساب شما از شما گرفته خواهد شد.
در نظر داشته باشید که اگر چند سال قبل به یک شرکت برای استخدام مراجعه می کردید و درخواست پراپ تریدر شدن داشتید، احتمالا از شما مدارک زیادی می گرفتند، مثل سابقه ترید با اکانت های چند ده هزار دلاری، گزارش دقیق سود سالهای گذشته ، مدارک مبنی بر اینکه بیش از ۵ سال هست که در حال معامله در بورس هستید را می خواستند اما در حال حاضر روند ورود بسیار ساده تر شده است. شما وارد یک آزمون یک الی سه ماهه می شوید. اگر از آزمون سربلند بیرون بیایید، می توانید ترید در حساب آن شرکت را شروع کنید.
در نهایت، شما به عنوان یک معامله گر حرفه ای، بورسیه می شوید و با پول شرکت اقدام به معامله در بازارهای مالی می کنید و (بسته به قوانین آن شرکت یا مجموعه) بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از سودی که کسب می کنید به شما می رسد.
مهمترین نکته این هست که شما معامله کردن و ترید کردن را بلد باشید. خیلی از داوطلبین، در همان هفته های اول از این آزمون خارج می شوند. حتما همه شما با کنترل احساسات آشنا هستید! طمع، ترس، تعصب و… حتما می دانید که هرکدام از این احساسات، چه بلایی بر سر یک معامله گر می آورند. احساساتی که برای دیگران فقط چند کلمه هستند، برای ما تریدر ها، تغییر دهنده ی روند زندگی هستند.
افرادی که از استاپ لاس های درست استفاده نمی کنند، به راحتی پس از دو یا سه معامله اکانت را به صورت کامل از دست خواهند داد.
بنابرین مهم این هست که معامله کردن را بلد باشید.

پراپ تریدینگ چیست؟ - همه چیز درباره ی پراپ تریدینگ

مزایای استفاده از پراپ تریدینگ

  1. دسترسی به پول و سرمایه ی بیشتر
  2. ریسک کمتر! اگر اشتباه کنید چه می شود؟ هیچ پولی از دست نمی دهید! فقط دسترسی به اکانت را از دست خواهید داد.
  3. کمیسیون کمتر
  4. دسترسی به پلتفرم های بهتر! پر واضح است که شرکت ها می خواهند شما سود کنید. چون سود شما، سودِ آنهاست! بنابرین سعی می کنند پلتفرم های خیلی خوبی را در اختیار شما قرار دهند.

در نظر بگیرید که هر مجموعه ای برای اینکه شما تست ورودی بدهید، از شما حدود ۲۰۰ – ۳۰۰ دلار پول خواهد گرفت و این مبلغ بعد از قبولی شما و شروع روند سوددهی به شما برگردانده خواهد شد.

به دلیل وجود مسئولیت برای مجموعه، از معرفی شرکت های ارائه دهنده ی خدمات پراپ تریدینگ معذوریم ولی توصیه می کنیم که پیش از شروع همکاری با آن ها، حتما تحقیقات لازم و کافی را در رابطه با آن ها انجام دهید. بالطبع به دلیل تحریم ها دسترسی به خیلی از این مجموعه ها برای ایرانی ها ممکن نیست.
در نهایت لازم است خاطر نشان کنیم که همان طور که در ابتدای این مقاله اشاره شد این شیوه از معامله گری بدرد حرفه ای هایی می خورد که سرمایه ی کمی دارند وگرنه برای افرادی که هنوز به تسلط کافی در ترید کردن نرسیده اند فقط اتلاف زمان و از دست دادن هزینه ی ثبت نام در پراپ تریدینگ است چرا که اگر از همان ابتادا ضرر ده باشید هزینه ی ثبت نام به شما عودت داده نخواهد شد

برای مشاهده تحلیل‌های هفتگی ما اینجا کلیک کنید.

 

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

ترس از دست دادن معامله گران

در هر زمانی از روز، هزاران بازار وجود دارد که منتظر شماهستند. صدها هزار نمودار در بیست و چهار ساعت شبانه روز و ۵ روز هفته در حال نوسان و حرکت هستند که هر تیک آن می تواند براي شما پولسازي کند. برخوردن به معاملات از دست رفته می تواند چالشی واقعی براي معامله گران باشد، و هر روز شما با پول هایی سر و کار دارید که وارد حساب معاملاتی تان نشده اند. اینکه ببینید که این پول چقدر بوده است ذهنیت معامله گر را با چالشی جدي روبرو کرده و منجر به اشتباهات بزرگ در معامله گري می شود.

نیم نگاهی به فصل جدید Crypto Currency و فصل ۴ سال ۲۰۲۲

پرونده سال ۲۰۲۲ با روزهای تلخ و شیرینش برای بازار ارز دیجیتال به پایان رسید، اما تبعات فصل مالی ۴ همچنان پابرجا هستند و تاثیر دومینویی ورشکستگی FTX و موش دواندن Binance برای بیرون کردن رقیبش از بازار همچنان دامنگیر معاملات و بازار Crypto Currency هستند. این روند منفی برای بازار ارز دیجیتال چطور شروع شد و چه تبعاتی تا اوایل سال میلادی جدید برای ما خواهد داشت؟ در این مقاله همراه مجموعه ATS‌ باشید.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X