پیش بینی رکود سال ۲۰۲۳

پیش بینی رکود سال 2023

پیش بینی رکود سال ۲۰۲۳

پیش بینی رکود سال ۲۰۲۳ در ادامه سلسله مقالاتی که پیرامون مباحث اقتصاد کلان و بازار سهام آمریکا مطرح کرده بودیم قرار می گیرد. مشکل اصلی این روزهای اقتصاد در عمده کشورهای اصلی در اقتصاد کلان بین الملل و بازار سهام مبحث تورم است. 

در کنار تورم، عواملی همچون نرخ بیکاری، افزایش نرخ بهره توسط بانک های مرکزی کشورها یا سازمان های تاثیرگذار بر سیاست های پولی و بانکی به منظور کنترل و مهار تورم در این موضوع دخیل هستند.

در نهایت با افزایش نرخ بهره و از سوی دیگر افزایش صعودی تورم نگرانی بزرگی را برای مدیران اصلی صنایع و بازارها ایجاد کرده است، رکود!

ترس از رکود

بر اساس یک تحقیق اقتصادی صورت گرفته از مدیران عامل شرکت ها و صنایع بزرگ، بیش از ۶۰ درصد مدیران عامل بر این باورند که تا پایان سال ۲۰۲۳ میلادی یعنی کمتر از یک سال و نیم دیگر، منطقه آن ها تحت تاثیر رکود اقتصادی و کاهش فعالیت های اقتصادی خواهد بود. 

نکته قابل توجه این است که در حدود ۱۵ درصد از مدیران عامل باور دارند که منطقه/کشور آن ها حتی در حال حاضر هم در بازه رکود اقتصادی قرار گرفته و نیازی به طی کردن ۱۲ الی ۱۸ ماه آینده به رسیدن آن نقطه نیست.

از سمت دیگر سیاستگذاران کلان هم دست روی دست نگذاشتند و به صورت پیوسته در حال بررسی و پایش وضعیت هستند و با تصمیمات سیاست های انقباضی که معمولا در سال جاری بین بسیاری از نهادهای مرتبط در کشورهای مختلف مورد توجه شده را به عنوان راهکار عملی مقابله با رشد تورم اتخاذ می کنند.

تحلیل JP Morgan

تحلیل JP Morgan به عنوان یکی از بزرگترین و تاثیرگذارترین شرکت های مرتبط با صنایع پولی و بانکی و شناخته شده در سطح جهان، بیانگر آن است که بازار سهام آمریکا در بازار سهام و شاخص سهام S&P500 به میزان ۸۵ درصد در خطر مواجهه به رکود قرار دارد.

همانطور که در مقالات قبلی اشاره شد، فدرال رزرو با اعلام افزایش مجددی نرخ تورم که به صورت ناگهانی ۰.۷۵ درصد افزایش یافت و بیشترین میزان افزایش طی یک جلسه از ۱۹۹۴ به خود اختصاص داد تلاش زیادی برای مهار تورم دارد، اما آیا این تلاش زیاد به رکود منتهی خواهد شد یا پیشرفت؟

پیش بینی رکود سال 2023

نشست JP Morgan با TESLA

شرکت JP Morgan با مدیر عامل سهام شرکت تسلا (TESLA) هم  اخیرا جلسه ای مشترک برگزار کردند. نکته جالب توجه این نشست و بیانیه ها اشاره به نگرانی های این دو شرکت بزرگ از رخدادها و روندهای اقتصادی پیش رو برای بازار سهام آمریکا و اقتصاد کلان آمریکا و همچنین سایر کشورهای دنیا می باشد. 

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۸ بازار سال ۲۰۲۲

هفته پرنوسان و پرهیجان ۱۸ بازارهای مالی با تصمیم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا همراه بود. بازار وال استریت واکنش بسیار خوبی به تصمیمات فدرال رزو نشان داد، اما مدت زیادی نتوانست در مقابل روند نزولی بازارهای سرمایه دوام بیاورد.
قرنطینه های چین هم همچنان به کاهش ارزش دلار استرالیا دامن زد و شاهد تقویت ارزش دلار آمریکا و کاهش ارزش پول انگستان و استرالیا هستیم. تحلیل چرات شاخص S&P به ما می گوید که روند نزولی هنوز تمام نشده اما شاید بتوان در هفته یا هفته های آتی از پوزیشن های Sell به پوزیشن های Buy تغییر رویه بدهیم.
در مقاله و ویدئو اختصاصی مجموعه ATS تحلیل هفتگی بازار و پیش بینی هفته آینده را مشاهده کنید.

ریزش سهام تسلا در جون ۲۰۲۲

ریزش سهام تسلا | سهام شرکت تسلا در ماه گذشته روزهای خوبی را پشت سر نگذاشته بود، اما روزهای اخیر هم این روند همچنان رو به نزول است و شرایط را برای تسلا سختتر کرده است. عوامل اصلی کاهش محبوبیت این سهم در میان تریدرها، سرمایه گذاران و سهامداران را می تواند تاثیر گرفته از قرنطینه های اعمال شده بر اثر کرونا در چین،‌ مشکل زنجیره تامین چیپ های نیمه رسانا و البته خریدن شرکت سهامی twitter دانست. عواملی که اعتماد و باور افراد مرتبط با سهم تسلا در بازار سهام آمریکا را کاهش داده و کاهش چشمگیری را برای این سهم به همراه داشته است.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲

هفته قرمزپوشان در بازار سهام آمریکا و ارزهای مهم فارکس! هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد ریزش در بازارهای سهام و صنایع مختلف بود و از سمت دیگر هم دلار استرالیا، پوند انگلستان، یورو اروپا و ین ژاپن هم دچار ریزش و روند نزولی بودند.
سهم های شرکت های اپل و مایکروسافت و متا و کوکاکولا رو به صعود، آمازون و بوئینگ رو به سقوط!
توصیه ما به شما این است: در شرایط هفته های جاری به شدت مراقب روند ریزشی بازار و سیاست های انقباضی پولی و بانکی در آمریکا و اروپا باشید، و البته از فرصت های خاص این شرایط برای کسب سود استفاده کنید.

نیم نگاهی به فصل جدید Crypto Currency و فصل ۴ سال ۲۰۲۲

پرونده سال ۲۰۲۲ با روزهای تلخ و شیرینش برای بازار ارز دیجیتال به پایان رسید، اما تبعات فصل مالی ۴ همچنان پابرجا هستند و تاثیر دومینویی ورشکستگی FTX و موش دواندن Binance برای بیرون کردن رقیبش از بازار همچنان دامنگیر معاملات و بازار Crypto Currency هستند. این روند منفی برای بازار ارز دیجیتال چطور شروع شد و چه تبعاتی تا اوایل سال میلادی جدید برای ما خواهد داشت؟ در این مقاله همراه مجموعه ATS‌ باشید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X