yahoo finance یکی از کاربردی ترین و جامع ترین منابع ترید در بازارهای مالی مختلف هست که بخش وسیعی از اطلاعات و اخبار مربوط به بازارهای مالی بین المللی رو به صورت لحظه ای و دقیق، با پوششی گسترده و کامل از تمامی نقاط جهان و با قابلیت دسته بندی در حوزه های مورد علاقه شما ارائه می کنه.
در این مقاله با هم نحوه استفاده از سایت Yahoo Finance و امکانات و ابزارهای جالب توجهی که میتونه برای ما تریدرها داشته باشه رو بررسی و مرور کنیم.
در ابتدا با ورود به این سایت وضعیت لحظه ای شاخص های اصلی بازار سهام آمریکا شامل:
همچنین نفت خام، طلا، نقره، جفت ارزهای بازار فارکس، بیت کوین و شاخص FTSE در قسمت بالای سایت نمایش داده میشه که میتونیم با کلیک روی اون ها چارت و ابزارهای تحلیل تکنیکال، رنج تغییرات روزانه و سالانه و حجم متوسط هر کدوم رو ببینیم.
در معرفی اولین سایت از منابع ترید باید اشاره کنیم که با باز کردن چارت هر شاخص به صورت تمام صفحه، میتونیم شکل نمودار رو بین حالت های کندل استیک، بار چارت و لاین چارت قرار بدیم، بازه زمانی دلخواه و تایم فریم مورد نظرمون رو تنظیم کنیم، انواع خطوط حمایت و مقاومت و محدوده های مورد بررسی رو ترسیم کنیم، و از انواع اندیکاتور مانند اندیکاتور RSI و MACD استفاده کنیم.
این قسمت امکان مقایسه چند سهم به طور همزمان رو برای ما فراهم می کنه و از طرف دیگه، میتونیم با تشکیل واچ لیست دلخواهمون تمامی سهم هایی که برای ما حائز اهمیت بیشتری هستند رو پیوسته تحلیل و بررسی کنیم. در نهایت، خروجی تحلیل هایی که انجام دادیم رو به صورت اکسل یا پرینت دریافت و یا اطلاعات مد نظرمون رو از طریق فایل اکسل به اون وارد کنیم.
در منوی واچ لیست، علاوه بر تمامی اطلاعاتی کلیدی و تکنیکالی که برای سهم های مد نظر خودمون میتونیم دریافت کنیم، جدیدترین و دقیقترین اخبار مربوط به این سهم ها به صورت تفکیک شده و به ترتیب زمان ارائه میشن. به این ترتیب دسترسی ما به اخبار دست اول و امکان تحلیل فاندامنتال، علاوه بر تحلیل تکنیکال، فراهم میشه.
از جمله امکان های مفید و جذاب این سایت قدرتمند و حائز اهمیت در منابع ترید، امکان سرچ بین سهم ها و شاخص ها از طریق تنظیم فیلترهای متفاوت هست. در قسمت Screeners میتونیم در زیرمجموعه Equity ها فیلترهای کشور، مارکت کپ (Market Cap)، سطح قیمت حین روز، سکتور (Sector) یا همون ۱۱ دسته بندی کلی شرکت ها و صنایع رو فیلتر کنیم و سهم های مطلوب خودمون رو پیدا و ذخیره کنیم.
بعلاوه با کلیک روی هر سهم و بررسی اطلاعات کلیدی اون مانند، ضریب EPS، Beta، و دیویدند (Dividend)، حجم معاملات و مارکت کپ، و از همه جالب تر نمایش سهم هایی که سایر افراد مراجعه کننده به این سهم سرچ کرده بون، در اختیار ما قرار می گیره.
امکان استفاده از محیط گفتگو با سایرین، بررسی داده های آماری و فاندامنتال شرکت و مالکین هم توسط این سایت ارائه میشه. به همین ترتیب، فیلترهای مشابه برای ETFها، Futures، و شاخص ها قابل استفاده هستن.
در نسخه پلاس از Yahoo Finance با تهیه اشتراک امکانات متفاوتی از جمله پیشنهادهای مربوط به ترید سهم های مورد علاقه مون به صورت روزانه، وبینارهای آموزشی، ابزارهای نرم افزاری گسترده تر و ارزشیابی قیمت واقعی سهم ها در بازار به صورت پیوسته ارائه میشه.
منوی مارکتس (Markets)، به تفصیل اطلاعات اختصاصی هر بازار رو نمایش میده و میتونیم از منوی هیت مپ (Heat Map) هم برای بررسی کلی هر بازار استفاده کنیم؛ در قسمت ارزهای دیجیتال فهرست انواع ارز دیجیتال، داده های کلیدی و چارت تکنیکال برای هر کدوم ارائه شده.
یکی از قسمت های مهم برای ما سرمایه گذاران و تریدرها در بورس آمریکا، تقویم روزهای کاری و رویدادهای مهم از جمله گزارش های فصلی مالی هر شرکت و تاریخ ارنینگ ها (Earning) و دیویدندها (Dividend) است. منوی کلندر (Calendar) تمامی موارد مورد نیاز رو به تفکیک و به صورت جامع فراهم کرده.
در ادامه میتونیم سهم هایی که ترند شدن، (trending tickers) سهم هایی با بیشترین تغییرات قیمتی (Most Active)، سهم های دارای بیشترین رشد و یا بیشترین کاهش قیمت،Top Gainers و Top Losers، شاخص های جهانی و جفت ارزهای فارکس رو هم در این منوها مشاهده کنیم.
قسمت news این امکان رو بهمون میده که جدای از دریافت سریع اخبار مربوط به سهم های مورد نظرمون، تحلیل ها و مقالات تحلیلگران و نویسنده ها رو به تفکیک پروفایلشون دریافت کنیم.
سایت yahoo که امروزه به شکلی گسترده میشناسیمش، سال ۱۹۹۴ در دانشگاه استَنفورد توسط جری یانگ و دیوید فیلو، دو فارغ التحصیل رشته مهندسی برق و با نام Jerry and David’s Guide to the World Wide Web شکل گرفت و در سال بعد به Yahoo تغییر نام داد. در دهه ۹۰ میلادی یاهو پیشرفت چشمگیری داشت و به مرور زمان زیرمجموعه های متنوعی از جمله:
و سایر بخش های اون توسعه پیدا کردند. پس از فراز و نشیب های متعدد، سرانجام در سال ۲۰۱۲ خانوم مَریسا مِیِر (Marissa Ann Mayer) که پیش از اون مدیریت در سطوح بالای گوگل (نماد سهم در بازار سهام آمریکا: GOOGL) و والمارت (نماد سهم در بازار سهام آمریکا: WMT) رو داشته به عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب شد.
امیدواریم اخبار و تحلیل های فاندامنتال، ابزارهای تکنیکال و امکانات این سایت برای شما هم به عنوان یک تریدر و یا سرمایه گذار موفق مفید واقع بشن.
در مقاله های بعدی ما در مجموعه ATS منتظر معرفی سایر منابع ترید باشید.
در کدوم یک از بازارهای مالی بین المللی ترید می کنین؟ منبع کامل ترید که در تمامی بازارها به گستردگی و عمق هرچه تمام اطلاعات دست اول و تحلیل های کاربردی و پرسود رو در اختیار ما تریدرها میذاره، سایت Investing هست. سایتی که علاوه بر تحلیل های فاندامنتال و تکنیکال، پیشنهادات خودش رو هم برای سکتور معاملاتی سهم ها یا کریپتوکارنسی های مورد علاقه ما در اختیارمون میذاره و تقویم های اقتصادی و رویدادی مهم مرتبط با حوزه معاملاتی ترید ما رو هم به صورت لیست شده برای ما نمایش میده.
در این مقاله و ویدئو تکمیلی همراه ما باشید تا بیشتر در مورد امکانات بی نظیر این منبع کامل ترید یاد بگیریم.
Bloomberg یکی از بهترین منابع تحلیلی و خبری که اخبار مرتبط با تمامی بازارهای مالی در سطح جهان رو به تفصیل و دقت و اعتبار بالا ارائه می کنه. از این سایت و همچنین شبکه تلویزیونی بلومبرگ میتونیم معتبرترین اخبار و تحلیل ها رو ازش دریافت کنیم. این منبع ارزشمند هم برای فعالین در بازارهای سهم در کشورها و منطقه های مختلف بسیار کاربردی هست، هم برای فعالین در تمامی بازارهای مالی بین المللی دیگه از جمله فارکس و کریپتوکارنسی و نفت و طلا.
علاوه بر وب سایت گسترده و کابردی بلومبرگ و امکانات و ابزارهایی که برای واچ لیست و تحلیل های تکنیکال می تونیم استفاده کنیم، میتونیم از شبکه تلویزیونی حرفه ای و قدرتمند بلومبرگ هم به خوبی بهره ببریم و برای دریافت معتبرترین اخبار و تحلیل های اقتصادی سطح جهان ازش استفاده کنیم.
به عنوان یک تریدر حرفه ای در حوزه بورس سهام آمریکا اولین منبع خبری که به ذهنتون میاد چیه آفرین! وال استریت ژورنال / Wall Street Journal
بزرگترین بازار سهام دنیا در خیابان وال استریت شهر نیویورک قرار داره، بازار سهام نیویورک یا همون NYSE. یکی از قوی ترین منابع خبری و تحلیلی در حوزه بازارهای مالی در سطح جهان نشریه تخصصی و گسترده WSJ هست که علاوه بر ارائه اخبار دقیق و لحظه ای، تحلیل های کارشناسان خودش رو هم در کنار پوشش مطالب اقتصادی، بانکی، بازارهای مالی جهانی مانند ارز دیجیتال، فارکس، نفت و طلا در اختیار ما قرار می ده.
در این پلتفرم می تونیم به راحتی سهم شرکت های رقیب و یا مشابه سهم مورد نظرمون در واچ لیست معاملاتی خودمون رو فیلتر کنیم و در قسمتی دیگه از شایعات و صحبت های در گوشی کف بازار هم با خبر باشیم.
اساسا نقش تایم فریم در ترید به عنوان نحوه نمایش داده های قیمت و تغییرات قیمت در بازه های زمانی مورد نظر یک تریدر به منظور انجام تحلیل تکنیکال و بررسی داده های قیمتی در ابتدا و انتهای تایم فریم مورد نظر، همچنین حداقل و حداکثر قیمتی که سهام، ارز دیجیتال، ارزهای فارکس، و یا کامودیتی ها مثل طلا و نفت و نقره در چارچوب زمانی معین استفاده می کنه، نقشی حیاتی و کلیدی ست. اگر ما داده های درست و مناسبی برای تحلیل خودمون نداشته باشیم، نتیجه تحلیل هامون هم درست نخواهند بود و در نهایت منجر به شکست در معاملات ما خواهد شد.
در این مقاله انواع تایم فریم های مطلوب تریدرها، اسکلپرها، و سرمایه گذارها رو با هم بررسی میکنیم.
تحلیل فاندامنتال و تکنیکال با رویترز :اگر شما هم دنبال یک منبع معتبر و قابل اعتماد برای تحلیل های فاندامنتال خودتون هستین و ابزار مقایسه سهم ها و شاخص ها و بازارهای مختلف سهام، فارکس، نفت و طلا و دریافت اخبار فوری مرتبط با حوزه های اقتصادی هستین میتونین از سایت شناخته شده و معتبر رویترز استفاده کنین. در این مقاله و ویدئو ابزارهای قابل استفاده و امکانات این وب سایت و اپلیکیشن موبایلش رو به تفصیل توضیح دادیم.
از جمله قابلیت های این وب سایت ارائه چارت قیمت با قابلیت تنظیم تایم فریم معاملاتی مطلوب برای تمامی سهم ها و شاخص ها و ارزهاست که میتونیم ازش برای تحلیل تکنیکال همزمان با مشاهده جدیدترین و دقیق ترین اخبار مرتبط با حوزه معاملاتی خودمون استفاده کنیم.
پاسخها