پشت سر حمایت ها و مقاومت های چارت چه خبر است | پولبک | استاپلاس

حمایت ها و مقاومت های چارت

پشت سر حمایت ها و مقاومت های چارت چه خبر است!؟

چرا بعد از شکست ها یا بریک اوت ها شاید حرکات بزرگ در چارت ها هستیم؟ مفاهیم buy stop و sell stop در صرافی ها به چه معنی است؟

همه ی معامله گران بازارهای مالی به خوبی مفاهیم حمایت و مقاومت و عرضه و تقاضا را می دانند. آن ها به خوبی آگاه هستند که در مناطق مقاومت با عرضه باید فروشنده باشند و در مناطق تقاضا یا حمایت باید خریدار باشند. به همین خاطر آن ها با هر سبکی که کار می کنند غالبا به دنبال تریدینگ رنج یا مناطق ساید در چارت هستند تا در سقف فروشنده و در کف خریدار باشند. آن ها معولا استاپ لاس خود اندکی بالاتر از مقاومت ها یا اندکی پایین تر از حمایت ها قرار می دهند.

موضوعی که بسیار حائز اهمیت می باشد این است که اصولا پشت سر حمایت ها و مقاومت ها استاپ لاس های بسیاری کاشته شده است. در این مقاله به بررسی نقش این استاپ لاس ها در حرکات بزرگ چارت می پردازیم.

حمایت ها و مقاومت های چارت

استاپ لاس چیست؟

استاپ لاس در واقع پوزیشنی خلاف جهت پوزیشن اصلی می باشد که معامله گران برای جلوگیری از ضرر زیاد روی چارت لحاظ می کنند. به فرض اگر شما رمزارزی را روی قیمت ۱۰۰ دلار خریده باشید و پیش بینی شما صعود قیمت آن باشد استاپ لاس را احتمالا (بسته به چارت) حوالی ۹۵ دلار قرار می دهند. در واقع آن ها یک پوزیشن فروش روی قیمت ۹۵ دلار می کارند.

یا اگر پوزیشن شورت یا فروش باز روی قیمت مثلا ۲۰۰ دلار باز کرده باشند احتمالا استاپ لاس خود را حوالی ۲۰۵ دلار قرار می دهند، در واقع یعنی یک پوزیشن لانگ یا خرید روی ۹۵ دلار می کارند.

حمایت ها و مقاومت های چارت

شکست ها و حرکات بزرگ

حال فرض کنید که قیمت یک سطح مقاومتی مهم را می شکند، این شکست رو اصولا پول های بزرگ یا پول های عوشمند یا بازارسازها رقم می رنند. این پول های بزرگ فقط کافیست که شکست را ایجاد کنند، استاپ لاس های پشت این مقاومت که اردرهای خرید هستند زحمت بازارسازها را کم کرده و با تقاضای سنگینی که ایجاد می کنند باعث ایجاد حرکت بزرگ می شوند.

حمایت ها و مقاومت های چارت

پولبک

اما بازارسازها خیلی هم از این کمک استاپ لاس ها خوشحال نمی شوند! چرا که باعث می شود آن ها نتوانند اردرهای خود را در قیمت های مناسب پر کنند. از طرفی سایر معامله گران بازار هم که فقط استاپشان فعال شده و نتواسته اند سوار بر این موج بشوند در قیمت های بالای استاپ لاسشان هیچ گاه تقاضایی ایجاد نمی کنند. پس با کاهش تقاضا قیمت افت کرده و به سطح شکسته شده بر می گردد. (پولبک) سطح شکست شده محل تفاهم خوبی برای پول های بزرگ و معامله گران خرد است تا با ایجاد تقاضا، قیمت را به سمت بالا رهنمون کنند.

دقیقا همین اتفاق پشت سر حمایت ها و در جهت مخالف رخ می دهد.

به همین خاطر است که در تحلیل تکنیکال مقدماتی عنوان می شود که سطوح حمایت یعد از شکست به مقاومت و سطوح مقاومت شکسته شده به حمایت تبدیل می شوند.

گزینه های buy stop و  sell stop

برخی از معامله گران این اصل حرکتی بازار را برای خود تبدیل به یک استراتژی معاملاتی کرده اند. آن ها در ولقع در جایی که استاپ لاس ها قرار دارند تازه وارد معامله می شوند. به همین خاطر است که در بروکرها و صرافی ها گزینه های buy stop و  sell stop وجود دارد، در واقع این گزینه ها به این معنی است که از بروکر یا صرافی می خواهیم در صورتیی که قیمت سطحی را شکست سفارش ما را بعد از شکست آن سطح فعال کند. این سبک از پوزیشن گیری، را می توان پوزیشن گیری یا ستاپ های ادامه دهنده ی روند نامید، چرا که قیمت تا قبل از شکست حرکت پر قدرتی داشته که توانسته سطح حمایتی و مقاومتی را بشکند پس می توان استنباط کرد که روند در جهت همان حرکت است.

این ستاپ ها در صورتی از بین می روند یا تارگت نمی دهند که آن شکست، یک شکست فیک بوده باشه و قیمت مجددا به زیر آن سطح شکسته شده برگردد.

امیدوارم که مطالب ارائه شده به کار شما معامله گر عزیز آمده باشد. موفق باشید

 

مقالات مرتبط

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک در سال ۲۰۲۲

بازار ارز دیجیتال را برای سرمایه گذاری مناسب می دانید؟ اگر یک صندوق سرمایه بزرگ باشید چقدر از سرمایه تحت مدیریت خود را وارد بازار کریپتوکارنسی می کنید؟ آیا صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک یا همان Hedge Fund علاقمند به سرمایه گذاری در بازار رمز ارز شده اند و ریسک های آن را می پذیرند؟ در مقاله بیت کوین و صندوق های پوشش ریسک به بررسی موضوع ورود صندوق های سرمایه گذاری پوشش ریسک (Hegde Fund) به حوزه بازار بین المللی ارز دیجیتال می پردازیم.

سفته بازی، تفریح روزانه ی مارکت میکرها | سفته بازی در بازارهای سرمایه چیست؟ سفته باز کیست؟

سفته بازی چیست؟ چه کسانی در بازارهای مالی سفته بازی می کنند؟ آیا تریدرهای خرد هم توان سفته بازی دارند؟ سود سفته بازی چقدر است؟ سفته بازی چه ریسک هایی دارد؟ معروف ترین سفته بازان تاریخ بازارهای مالی چه کسانی هستند؟ برای دانستن پاسخ این سوالات و سوالات دیگری در باب سفته بازی در این مقاله با من همراه باشید.

تحلیل هفتگی وال استریت، هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲

هفته قرمزپوشان در بازار سهام آمریکا و ارزهای مهم فارکس! هفته ۱۷ سال ۲۰۲۲ میلادی شاهد ریزش در بازارهای سهام و صنایع مختلف بود و از سمت دیگر هم دلار استرالیا، پوند انگلستان، یورو اروپا و ین ژاپن هم دچار ریزش و روند نزولی بودند.
سهم های شرکت های اپل و مایکروسافت و متا و کوکاکولا رو به صعود، آمازون و بوئینگ رو به سقوط!
توصیه ما به شما این است: در شرایط هفته های جاری به شدت مراقب روند ریزشی بازار و سیاست های انقباضی پولی و بانکی در آمریکا و اروپا باشید، و البته از فرصت های خاص این شرایط برای کسب سود استفاده کنید.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X