جیم راجِرز ، تریدری با رکورد گینس

جیم راجِرز ، تریدری با رکورد گینس

جیم راجِرز ، تریدری با رکورد گینس

مطالعه و بررسی  زندگی نامه افراد موفق در هر حوزه ای و پیدا کردن الگو های مشترک بین آنها همواره چراغ راه موفقیت در آن حوزه است، چون برای مثال اگر در زندگی نامه افراد موفق در یک حوزه متوجه شویم یک عامل مشترک در زندگی ۴ نفر از آنها وجود داشته است ، پس میتوان گفت  آن عامل یکی از دلایل مهم موفقیت در آن حوزه است و ما هم با پیروی از آن نکات می توانیم موفق شویم.

در همین راستا در سری مقالاتی به بررسی زندگی نامه تریدرها (معامله گران ) موفق و ستاره می پردازیم.

در مقاله اول به بررسی جیم راجرز جونیور می رویم.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

جیم راجرز تریدر موفق

جیم راجِرز جونیور در ۱۹ اکتبر سال ۱۹۴۲ در بالتیمور مریلند به دنیا آمد و در دِموپولیس آلاباما بزرگ شد.

جیم در همان سال های اول زندگی اش، استعدادهای مالی و تجاری زیادی از خودش نشان داد. مثلا در پنج سالگی بادام زمینی می فروخت و بطری های خالی هوادار ها در بازی های بیس بال را جمع آوری می کرد.

از وقتی که خودش را شناخت رویاپردازی کرد و لحظه لحظه ی زندگیش را صرف رسیدن به رویاهاش کرد.

جیم راجِرز ، تریدری با رکورد گینس

جیم راجِرز جونیور در ۱۹ اکتبر سال ۱۹۴۲ در بالتیمور مریلند به دنیا آمد و در دِموپولیس آلاباما بزرگ شد.

جیم در همان سال های اول زندگی اش، استعدادهای مالی و تجاری زیادی از خودش نشان داد. مثلا در پنج سالگی بادام زمینی می فروخت و بطری های خالی هوادار ها در بازی های بیس بال را جمع آوری می کرد.

از وقتی که خودش را شناخت رویاپردازی کرد و لحظه لحظه ی زندگیش را صرف رسیدن به رویاهاش کرد.

تحصیلات جیم راجرز

در سال ۱۹۶۴ ، راجرز با مدرک کارشناسی تاریخ از دانشگاه یِل فارغ التحصیل شد. جیم راجرز اولین کار خودش را در وال استریت، در دُمینیک اند دُمینیک (Dominick & Dominick) به دست آورد، جایی که برای اولین بار در مورد سهام و اوراق قرضه مطالبی را یاد گرفت.

در سال ۱۹۶۶ ، راجرز مدرک کارشناسی دوم خود را در زمینه ی فلسفه، سیاست و اقتصاد از دانشگاه آکسفورد دریافت کرد.

فعالیت‌های جیم راجرز

راجرز دو سال هم در طول جنگ ویتنام عضو ارتش ایالات متحده بود.

در سال ۱۹۷۰ راجرز به بانک سرمایه گذاری آرنولد اَند بِلِیکرُدِر (Arnhold and S.Bleichroder) پیوست، جایی که با جورج سُرُس افسانه ای آشنا شد.

در سال ۱۹۷۳ جرج سُرُس و  جیم راجرز هر دو از کار کردن در بانک استعفا دادند و با مشارکت هم صندوق کوانتوم را تاسیس کردند. طی ۷ سال، سبد سهام آنها ۴۲۰۰ درصد افزایش پیدا کرد در حالی که در این زمان ۵۰۰S&P فقط حدود ۴۷ درصد رشد کرد. صندوق کوانتوم یکی از اولین صندوق های سرمایه گذاری جهان بود. 

بعد از موفقیت این صندوق و ثروت انبوهی که برای راجرز به ارمغان آورد، او تصمیم گرفت که در ۳۸ سالگی بازنشسته شده و به تحقق رویاهاش بپردازد.

زندگی و رویاهای جیم راجرز

رویاهایی که تحقق هر کدام چراغ راه بسیاری از معامله گران شد.

راجرز آرزوی دیرینه اش را محقق کرد و دور دنیا را با موتورسیکلت زیر پا گذاشت و بیش از ۱۶۰،۰۰۰ کیلومتر را در شش قاره طی کرد. این سفر راجرز در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است.

بین ۱ ژانویه ۱۹۹۹ تا ۵ ژانویه ۲۰۰۲ ، راجرز مجددا به دور دنیا سفر کرد. اون این بار ۱۱۶ کشور جهان را در سفری به مسافت ۲۴۵۰۰۰ کیلومتر به همراه همسرش پِیج پارکر و با مِرسِدِس سفارشی خودش بازدید کرد. 

راجرز در سفرهای خودش، درباره نحوه ی عملکرد بازارهای سهام در کشورهای مختلف اطلاعات زیادی کسب کرد و توانست ثروت خود را به شیوه ای عاقلانه سرمایه گذاری کند.

در دسامبر ۲۰۰۷ ، راجرز عمارت خود را در شهر نیویورک به قیمت حدود ۱۶ میلیون دلار فروخت و به سنگاپور نقل مکان کرد. راجرز در آن زمان گفت که حالا زمان خوبی برای سرمایه گذاری در بازارهای آسیایی است و همیشه اصرا داشت که: 

“اگر در سال ۱۸۰۷ باهوش بودید، به لندن نقل مکان می کردید،

 اگر در سال ۱۹۰۷ باهوش بودید، به شهر نیویورک نقل مکان می کردید، 

و اگر در سال ۲۰۰۷ باهوش بودید، به آسیا نقل مکان می کردید.” 

راجرز مدافع سرسخت سرمایه گذاری در حوزه ی کشاورزی است.

او در مصاحبه ای با مجله فوربِس گفت که شما باید کشاورزی را شروع کنید. کشاورز ها به زودی قرار است با لامبورگینی رانندگی کنند!

راجرز در مورد آینده ی هند می گوید : هند آن طور که می شناسیم ۳۰ یا ۴۰ سال دیگر دوام نخواهد آورد.

 او چند سال پیش بازار هند را ترک کرد و گفت: نمی توان فقط با امیدواری سرمایه گذاری کرد.

راجرز به عنوان یک مهمان ثابت در برنامه های مرتبط با امور مالی و اقتصادی در فاکس نیوز حضور دارد. 

جیم راجرز همچنین یک نویسنده ی پرکار است و مکرراً با “واشنگتن پست” ، “نیویورک تایمز” ، “فُربِس” ، “فُرچِن” و “وال استریت ژورنال” همکاری می کند. یکی دیگر از علایق او تدریس است و او به عنوان استاد امور مالی در دانشکده تجارت دانشگاه کلمبیا مشغول به کار است.

در آوریل ۲۰۱۹ ، راجرز از دانشگاه ملی پوسان کره جنوبی برای کتاب های خودش دکترای افتخاری دریافت کرد. 

از جمله کتاب های معروف راجرز می توان به “دور دنیا با جیم راجرز”، “کالاهای داغ”، “درس های پدر برای زندگی و سرمایه گذاری” و “ماجراجویی های یک سرمایه گذار” اشاره کرد.

راجرز دو ازدواج منجر به طلاق داشته و حالا پِیج پارکر رو به عنوام همسر در کنار خودش دارد و از او صاحب دو فرزند دختر است.

دختر کوچک او یعنی بی راجرز (Bee Rogers) یک هنرپیشه سینماست و در فیلم اسکای فایر ایفای نقش کرده است.

جالب است که این سرمایه گذار مشهور در ۶۰ سالگی صاحب فرزند اولش شد!

جیم راجرز حالا در سنگاپور زندگی می کند و همچنان شاداب و سرحال، مشغول آموزش آموخته هایش در قالب کتاب ها، تحلیل ها و برنامه های تلوزیونی به مخاطبان و علاقه مندان به این حوزه است.

برای مشاهده زندگی نامه دیگر تریدرهای موفق می‌توانید مقاله ما درباره پائول تئودور جونز را مطالعه کنید.

مقالات مرتبط

جُرج سُرُس، تریدر بزرگ | قاتل بانک مرکزی بریتانیا

اگر بخوایم اهمیت دانش معاملاتی و تحلیل درست شرایط بازار رو در یک شخص تصویر کنیم، میتونیم اسم آقای جُرج سُرُس George Soros رو بیاریم که نه تنها یک تریدر بسیار بزرگ و شناخته شده در سطح جهان هست، بلکه تاثیرگذاری تصمیمات معاملاتی این شخص و سودهای کلانی که از پوزیشن های معاملاتی صحیح به دست آورده به قدری هست که از شرق آسیا تا انگلستان از اون با نام های متفاوتی یاد می کنند.
آقای سُرُس یک مدیر صندوق سرمایه گذاری بزرگ هم هست و در مسیر طولانی که در راه تریدر شدن طی کرده، با افراد بزرگی برخورد کرده و پیوسته به دانش و اطلاعات و ارتباطات خودش افزوده. در این مقاله به تفصیل فعالیت های این تریدر بزرگ رو بررسی می کنیم.

نیم نگاهی به فصل جدید Crypto Currency و فصل ۴ سال ۲۰۲۲

پرونده سال ۲۰۲۲ با روزهای تلخ و شیرینش برای بازار ارز دیجیتال به پایان رسید، اما تبعات فصل مالی ۴ همچنان پابرجا هستند و تاثیر دومینویی ورشکستگی FTX و موش دواندن Binance برای بیرون کردن رقیبش از بازار همچنان دامنگیر معاملات و بازار Crypto Currency هستند. این روند منفی برای بازار ارز دیجیتال چطور شروع شد و چه تبعاتی تا اوایل سال میلادی جدید برای ما خواهد داشت؟ در این مقاله همراه مجموعه ATS‌ باشید.

تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین

این هفته شاهد روند کاهشی در بازار سهام آمریکا، قیمت دلار استرالیا در بازار فارکس و همینطور قیمت بیت کوین در بازار ارز های دیجیتال بودیم. این اتفاقات چقدر به هم وابسته هستند و این قیمت ها و شاخص ها چطور با هم مرتبط هستند؟ ارائه گزارشات مثبت ارنینگ (Earning) مایکروسافت و اپل و تسلا توانست در این بازار قرمز رنگ، برای این سه شرکت رنگ سبز و روند مثبت را به همراه داشته باشد
افزایش نرخ تورم در آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا تمایل سیاستگذاران مالی را به سمت سیاست های انقباضی پولی برده تا بتوانند تورم را مهار کنند، این تصمیمات چگونه بر بازارهای مالی جهانی تاثیرگذار خواهد بود؟
برای پاسخ این سوالات شما را مطالعه این مقاله و ویدئو تحلیل هفتگی وال استریت با آبتین دعوت می کنیم.

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

X
X